0

bence bu iki katı yarışmasını arttirsalar daha iyi olur daha sık yapılsa millet bir yarisma ya girer ve sıkılmazlar ve daha fazla arttigi icin insana bir azim geliyor ve sıkılmıyor.

0

evet cok az bir kurus bir kus artiyor bazen bugunku uygulama guzel zam yapmislar iki gun boyle devam etse cok guzel olur

0

bence az biraz fazla olsa soru vede cevaplara zam iyi olur

0

bu site hem kazançlı hem eğlenceli aynı zamanda genel kültürü geliştirmeye yarayan boş vakitlerimizi lüzumsuz yerlerde geçirmekten çok mükemmel bir iş. allah yolunuzu açık etsin çok güzel bir iş çıkartmışsınız tebrik ederim.

0

başta güzel gibi gelse de sonradan biraz az kazandırdığı hissine varıyor insan. ama mevcut durumu düşününce, bu adamlar reklamlardan kazanıp bize veriyor paraları ve şu an sitede hiç reklam yok, yani şu an kazançlar hakkında bişey diyemiyorum sitenin de bir geliri olmadığı için, ama ileride sitede bol bol reklamlar görmeye başladığımızda bu kazançlar az derim gönül rahatlığıyla :)

0

evet 1 kaç kuruş zam yapılması gerekiyor.

0

evet oldukca az biraz daha artarsa daha mükemmel olur.

0

sorulara ve cevaplara nitelikli cümleler ile yaklaşmanız önemli. bilmediğinizi sorup, bildiğinizi uzun uzun cevaplarsanız tatmin edici gelirler elde edebilirsiniz.

0

@cemhazal maaşlara zam yolda. ama bence böyle bir ortamda para ikinci planda olmali.

1

sorumanin kullanicilara verdigi ucretler bence gayet makul ama daha da zam yapacaklarini soylediler. maaşlara zam:)

sorulara en az %50
cevaplara en az %30-40

zam geliyormuş

-1

evet oldukça az bence bu emeğin karşılğının daha fazla olması gerekir