0

geçmiş sezon da futbolunu en çok beğendiğim takım, eintracht frankfurt oldu.uefa avrupa ligi'nde de yarı final mücadelesi göstermişti, rebic ve jovic gibi harika iki oyuncuya sahiplerdi ama jovic, ispanya la liga ekiplerinden dünya devi olan los galacticos'a real madrid'e 60 milyon euro'ya transfer oldu ve çok da başarılı bir sezon geçireceğini bekliyorum o forma altında.geçmiş sezon da en çok futbolunu beğendiğim bir diğer takım, önümüzde ki sezon şampiyonlar ligi'nde izleyeceğimiz italya seria a ekiplerinden atalanta.duvan zapata gibi harika bir bitirici forveti var,ilicic'de çok güzel bir futbolcu ayrıca.atalanta ve frankfurt'u özellikle takip ediyordum geçen yıl, çok beğenerek izledim bir sezon boyunca.çok etkilendim ne yalan söyleyen, bu takımlar ligimize göre çok üst seviyedeler.

0

ben cocukken futbol maclarını ızlıyordum buyudukce bu benım hosuma gıtmemeye basladı ve ben bu ısı bıraktım onun ıcındr bu yıl avrupa oyunlarını ızlemedım

0

avrupa liglerinin iyi oynayan takımları, manhester city, real madrid, barcelona, liverpool, bayern münih

0

almanya liginde oynadığı futbolla bundesliga'da zirveye oturan b.dortmund'un bu sezon oynadığı futbolu çok beğeniyorum.kadrosunda bulundurduğu bir çok kaliteli oyuncuyla hızlı ve ofansif bir futbol oynayan takım birçok futbol otoritesinin de beğenisini kazanmıştır diye düşünüyorum.

0

bu sene en begendigim takim juventus cc ronalda nun takima cok buyuk binfardaai olavmcagini dusunuyorum

0

bu sene en iyi oynayan takım avrupa liglerinde manchester city liverpool barcelona real madrid bayern münih juventus pariser jermen gibi takımlar bulunmaktadır

0

avrupa liglerinde bu sezon en beğendiğim futbol takımı manchester city ve psg 'dir. bu iki takım hücum futbolu oynamaktadır. ben bu yüzden bu iki takımı izlemeyi çok seviyorum manchester city geçen sene daha çok gol atıyordu. ancak bu sene eksiklerine rağmen yine lider durumdalar ve cok iyi futbol oynamaya devam ediyorlar bence böyle devam ederlerse şampiyonlar liginde şampiyon olacaktır. benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

aslında bu sene avrupa'da en çok beğendim takımların başında juventus gelmektedir. gerçekten cristiano ronaldo geldikten sonra daha çok başarılı işler yaptığını görebiliyoruz. o yüzden de juventus takımı saniye avrupa'da büyük işler başarabilecek ve büyük ihtimalle şampiyon olacaktır. büyük bir ihtimalle avrupa'da gördüğümüz maçlarda büyük bir ilgi kazanıyor juventus takımı. inşallah bu sene de ki evde baştan çıkarır juventus takımı ve izlemeyi çok istiyorum. inşallah bu sene avrupa kupası'nda daha büyük başarı elde ederek şampiyonlar ligi kupası'nda evlerine götürürler.

0

avrupa liglerine bu sezon en çok manchester city futbol takımını beğeniyorum.güzel oynuyorlar.