0

ne yazık ki takımlarımızın yaşadıkları ekonomik sıkıntılardan ötürü avrupa'da büyük başarılar getirecek kadro yapılanmalarını bu sene yapamadılar.eldeki kadro kalitelerinin büyük başarılar kazandıracağını beklemiyorum.ancak gruplarından çıktıktan sonra en az iki türk takımımızın en az 2 tur geçerek sonraki turlara kalması dahi benim nezlimde bir başarıdır.

0

üç büyüklerin kadro kaliteleri yerlerde.bu sene başarı zor.ancak galatasaray şampiyonlar ligi grubun-da üçüncü olursa ki zor bir ihtimal değil uefa avrupa liginde son 32 takım arasına kalacak.sezon or-tasında yapılacak birkaç takviyeyle cezaların ve sakatların iyileşmesiyle ,iyi bir kura şansıyla yarı fina-le kadar gidebilir.sonrası chelsea ,arsenal zaten zor.diğer takımlar için gruplardan çıkmak başarı olur

0

bu yıl avrupa arenasında yüzümüz gülmüyor bir türlü, avrupa futbolunun en büyük platformu olan şampiyonlar ligi'nde galatasaray gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı neredeyse.bulunduğu grup diğer gruplara kıyasla tam dişine göre bir grup, buradan çıkamıyacak olması şaşırtıcı bir durum olur ne yazık ki.galatasaray grubunu üçüncü bitirip avrupa ligi'nde yoluna devam etme ihtimali çok yüksek duruyor, gönül ister ki tarih yazsın yine.uefa avrupa ligi'nde mücadele eden fenerbahçe grupta önemli bir avantaja sahip, çıkmak adına.anderlecht karşısında futbolu göz doldurdu, gruptan da çıkacaklardır.beşiktaş ise genk'i elinden kaçırdı resmen, onlar bu gruptan zorlanmadan çıkacaklardır.akhisarspor için deneyim kazanmak buralarda olmak çok daha önemli bir durumdur.beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe çeyrek finale kadar yükselebilirler ama ilerisini bilemiyorum.

0

sdfsdşflkm lkm sşlkmfşlskm şlkmsdfşklmsşdmfş msşlkm şflskmdşfmksşdmkf

1

bu yıl nedeni belli olmayan ya da nedenini kestirelemeyen bir şekilde türk takımları avrupa'da kendini bir türlü kendini gösterememektedir. futoldan çok uzak bir oyun sergilemektedirler. oynadıkları tutuk ve kaçak oyunlar ile maçlar sürekli kaybedilmektedir. bundan dolayı türk futbolu bu yıl hakikaten çok iyi bir durunda değildir. ancak bundan sonra düzeleceğine inanıyorum. fakat ilk önce alt yapıya önem vermeleri gerekmektedir. yabancı hayranlığından bir an önce vazgeçilmelidir. kendi öz çocuklarımıza yatırım yapılmalıdır. onların önlerine olanak sunulmalıdır. ülke olarak alt yapının önemini kavramak için bu alanda bilinçlenmenin yapılmasının şart olduğunu vurgulamak isterim. aksi takdirde türk takımları ne bugün ne de yarın başarıyı tüm dünyada yakalayamaz.