0

kış mevsiminde yapılacak en güzel şeyler:evde oturup çay demlemek ama benim param var ben gezerim arkadaş diyorsan yapılacakların ucu bucagı görünmüyor orta maliyetli bir tablo sevgiliniz yada arkadaşınız ile bi canlı müzik yapaman biyerde 2 kadeh sıcak şarp içbilirsiniz dışarda yağmur varsa sevgilinizle şemsiyeleri bırakıp yagmurun tadını çıkartabilirsiniz .

0

kış mevsimin de bence çok fazla birşey yapmamalıyız çünkü hava çok soğuk oluyor insan bir şey yaparken keyif alamıyor bazen bir yere gitmeye bile üşeniyorum ben doğrusunu sorarsanız. bu yüzden kışın genel olarak pek birşey yapmak istemem çünkü çok üşürüm. kış mevsimin de en güzel şey turşu kurmak bence. bire kestane olucakki sormayın o kadar güzel olur kid aha ne olsun.

0

kızak yapmalıyız çok güzel olır ben paten sürüyorum çok eğlenceli kızakta öyle olmalı daha hiç yapmadım

1

kış mevsiminde hava çok soğuk olduğu için mutlaka dikkat etmeliyiz.sıcak besinler tüketmeliyizki o soğuk havadan fazla etkilenmiyelim.mutlaka annelerimizin ördüğü patikleri,elbiseleri,kazakları giymeliyiz.bu şekilde soğuktan korunmamız çok iyi olur.mutlaka kalın kalın elbise ve ayakkabı giymeliyiz...

1

kış mevsiminde çay içmek,salep içmek bunlar güzel şeyler

1

kardanadam yapmalı.kartopu oynanır.kaydırak kayabiliriz.

2

sobalı yerlerde bulunmalıyiz , sıcak ortamlara girip sıcak içecekler icmeliyiz , hasta olmamaya dikkat etmeliyiz :))

1

evde oturup çay, kahve içmeli. kestane pisirmeli. kitap okumaliyiz.