0

kış mevsiminde yapabileceğin şeyler arasında tv izlemek internete takılmak film izlemek yatmak tekrar kalkmak canı sıkılıp tekrar yatmak iyide ben bunları yazında yapıyorum :)))

0

bu soru çok geniş bir cevapla yazılabilir. sağlık açısından, hasta olmamak için, giysi olarak kazak, mont, boyunluk, atkı, bere gibi şeyler giyilebilir. hastalıktan korunmak için bolca c vitamin içeren meyveleri bolca tüketebiliriz.
tatil olarak, yaz aylarında ne kadar deniz kıyılarına gidiyorsak, kış aylarında bursa uludağ, eskişehir, erzurum palandöken, karadeniz bölgesini tercih edebiliriz.
yaşadığımız yerde zaman geçirmek için yapılanilecek şeyler, ne kadar yaz aylarında herkes dışarıdaysak, kış aylarında kapalı alanları tercih edebiliriz. mesela evde kalıp sobası olanlar, sobayı açarak elinede bir kahve alıp dışsrının manzarasını izleyebilir, sobaya patates, kestane atarak onları yiyebiliriz. sobanın üstüne yediğimiz portakal, mandalina, greyfurt gibi meyvelerin kabuklarını üstüne atarak odaya güzel bir koku yayılmasını sağlayabiliriz. arkadaşlarla bir evde toplanıp, okey, batak gibi oyunlar oynabilir. sohbetler edilebilir.

0

-kitap okumak
-karı izletip kahve içmek
-odun sobası etrafında sohbet etmek
-kar topu oynamak
ben soğuk havayı çok sevmiyorum ama kış ayını severim.

1

@banu istediğin bakımdan öneri verebilirsin.sınırlamadım saten anlamamışsın senin sorunun.

1

kış mevsiminde ilk olarak sağlık olarak başlıyayim.mutlaka sağlığımıza dikkat etmeliyiz.bunun için mutlaka beslenmemize ve giymimize dikkat etmeliyiz.soğuk havalarda hasta olma oranımız çok fazla olduğu için mutlaka üstümüze kalın şeyler giymeliyizki gripten felan korunalım.eğlence olarakta arkadaşlarımızla kardan adam felan oynuyabiliriz.en güzelide misi gibi biraz yokuşlu yerlerden poşetle kayarak eğlenebiliriz.biz eskiden sürekli arkadaşlarımızla tahtadan kayak gibi bir şey yapıp kayardık müthiş oluyordu.

1

hangi bakımdan birşey yapmak soruyu daha açık sormanız gerekmezmiydi?

1

evlere misafirliğe gidebiliriz.
kayak yapabiliriz.
evimizin keyfini çıkarabiliriz.