0

elime bi leğen alıp yokuşta kaymayı çok severim

0

karli hava da disari cikip yurumeyi severim.

0

kardan adam yapip,kartopu oynamayı severim

0

kış mevsiminde en çok kızak ile kayak yapmayı ve kardan adam yapmayı çok seviyorum. birde karda sucuk ekmek yapmayı çok seviyorum ve üzerine sıcak bir çay içince muhteşem oluyor.

0

sıcak bir evde pencerenin önünde oturup çayımı içmek en büyük keyif.çok isterdim kar topu oynamayı,kardan adam yapmayı ama ne yazık ki biz pek kar görmüyoruz.okula giderken en kızdığım şey kar nedeniyle okullar tatil oldu haberleri idi.soğuk falan umurumda değil di kar görmemek en sıkıntılısı.güzel başka bir yanı da sobalı evlerde üzerinde pişen kestane.tahin pekmez kışın ayrı bir güzel.rengarenk atkılar eldivenler bereler giymeside örmeside keyif.

0

kış mevsiminde en çok kar yağdığında karda yürümeyi çok seviyorum yağmur yağdığında yağan yağmurda yürümeyi çok seviyorum kar yağarken ya da yağmur yağarken camın önünde kahve ya da çay içmeye yağmuru izlemeyi severim karı izlemeyi çok seviyorum çocuklarımız daha ki gibi kar yağsa dışarıda çocuklar gibi kartopu oynasan kardan adam yapsak tepeden aşağıya kalsak bunları yapmayı çok seviyorum yapmak isterim yağmurda sırılsıklam olsam yürüsem kısacası yağmuru da karı da seviyorum ama soğuk olmasa daha iyi olacak

0

kış mevsiminde malum kar yağışı olan yerlerde favori yyapılacak şeyler kardan aadam apmak karla oynamak bu tür şeyler. zaten ayda yılda bir yağdığı için insanlar kimisi de özlüyo kar yağmasını soğukların ayazların unutulmasını sağlayan kışı eğlenceye dönüştüren şeyler arasında başta yer alıyor kardan adam yapoıp karla oynamak yediden yetmişe herkesin sevdiği aktivitelerden
ikinvi cir kışın vazgeçilmezi ise kestane yemektir. özellikle soba üzerinde kestane muazzam olur. onun dışında havalar soğuk olduğu için kitap okumak kahve içip içini ısıtmak da kışın olmazsa olmazlaındandır.

1

kış mevsiminde en güzel şey bana göre, sıcacık evinde oturmaktır. kar yağıyorsa ya da fırtınasız yağmur camın kenarında oturup sıcacık çayını ya da kahveni yudumlamaktır.
ya da camın kenarı illa ki şart, aydınlık olacağından, kitap okumaktır.
en iyisi dışarı çıkmak diyenler de olursa bana göre de dışarı çıkarsam güzel bir filmi tercih edip sinemaya gitmektir.