1

para kazanmak için ne yatırımı yapilmali?

internet ortaminda para kazanmak için nereye yatırım yapılmalı

4 cevap
0

internet ortamında parani bir siteye ya da başka birşeye yatırma derim. internet ortamında dolandırma, site kapanması gibi durumlar olabilmekte, biliyorsun. siber suçlar müdahele edebiliyor. eğer illa internet ortamında yapacağım diyorsan, banka hesabın varsa hemen internet bankacılığı uygulamasını yükle. hemen oradan bir altın hesabı aç. elindeki paraya göre altın al. yükselince sat düşünce al misali. ama bunun içinde sabır gerekli.
ve burada da aslında biraz paranın miktarına göre yatırım araçları değişecek. yatırım olarak araç alanlara öyle kızıyorum ki. hele ki sıfır araç. sıfır araç ne alıyorsun yahu. bari ikinci el al da ikinci el piyasasında dolara bağlı yine fiyatları yükselebiliyor. ama dikkatli olmak lazım. araba elinde oldukça illa ki bir masraf çıkaracaktır sana. hiç kullanmayayım, evin önünde dursun mantığında da olsan bu sefer tekerleklerin havası iniyor, motor kullanılmadığı için durduğu yerde aksamları kullanılmaya kullanılmaya paslanabilir filan. yani şimdi elinde bir 70 bin tl olup da araba almak bana biraz ters. derim ki bunları bu zamana kadar niye nakit tuttun. dolar altın alsaydın biraz daha değerlenir bu para. paranın değerini düşürmüşsün derdim. o zamanla yaptığın 70 bini altın ve dövizle çok rahat 100 binin üzerine çıkardı. bende sana derdimki bu sefer istanbul bile olsa belli semtlerden 220 binden başlayan çok güzel evler bulursun diye.

0

küçük kazançlar ama risksiz kazançlar için altın. büyük kazançlar ama riskli yatırımlar için borsa ve ev , araba gibi şeyleri tercih edebilirsin.

0

araba alınabilir ev alınabilir dükkan alınabilir. sonuçta istenildiği zaman satılabilecek şeyler bunlar. hemen paraya çevirebilirsiniz.

1

değerli olan şeyler , ama her değerli olan şeyler değil , temel ihtiyaç olarak değerli olan şeyler , mesela ev gibi , araba gibi , arazi gibi , ve buna benzer şeyler