0

odeme talebinde bulunan kisilerde yogunluk varsa ve incelemeler var hsliyle bu da odemenizin gec yatmasina sebep olabilir. ondan ziyade araya haftasonu da girmis olabilir. haftasonunun araya da girmesi odemenizin gec yatmasina sebep olabilir.

0

muhtemelen hesaplar kontrol ediliyor kopya içeri olup olmaması veya yazdığınız yazının özgün mü yada bilgi içerikli bir yazı mı buna dikkat ediliyor ve kontrol ediliyor . ayrıca hafta sonu araya girdiği zaman yatırma işlemleri uzamış olabiliyor bunlar çeşitli etkenler olabilir .

0

haftasonu ödeme talebinde bulunmuş olabilirsin, ödeme talebi oluşturanların bu zamanı yoğunluk oluşturmuş olabilir. ve yazarlar incelemeye girmeden paralar asla ve asla hesabınıza geçmez. eğer biraz sabır gösterirseniz ve internet bankacılığından hesabınızı kontrol ederseniz yatıp yatmamasını görürsünüz.

0

vallahi ben pazar günü ödeme talebi vermiştim. sorumani ekibi salı günü paranı sorunsuz bir şekilde yatırdı.ilmiyorum belki sana uyarı mesajı gelmiştir.işte şu sebepten paranız getir olmamıştır. diye ben ilk defa sizden duydum.sorumani 3 iş günü içerisinde ödeme yapmadığını herkes ödemesini sorunsuz bir şekilde aldı.neden sizde sorun çıktı bilemiyorum.

1

bende geçen perşembe talep ettim, araya hafta sonu da girdi pazartesi yatar demiştim ama yatmadı. malum üye sayısı artıyor, inceleme uzadı diye düşünmüştüm. salı mesaj attım siteye ve ödeme yapıldığına dair bir mesaj geldi. ödememi aldım. isterseniz bir mesaj atın, hatırlatmış olursunuz.

1

kardeşim böyle bir sorunun varsa sorumani'ye mesaj atabilirsin. bizler böyle bir sorun yaşamadık ve sen imla kurallarına uymuyorsun aynısını onlar da sana söyleyecektir zaten her zaman cevaplarına bakıyorum düz bir şekilde cevap yazmışsın istersen sorumani'ye bir mesaj at sana bilgi versin.. yani buradaki arkadaşlarımın hepsi parasını aldı ben de dahil öyle bir sorunla karşılaşmadık ve incelemeler bitmeyene kadar paran yatmaz demek ki; çok ödeme talep eden olmuştur ondan dolayı paran yatmamistir. yani için rahat olsun yatar eğer kopya içerik yapmadıysan para yatar.