0

arkadaş seçiminde ilk önce dürüst olmalı.eğer ki size karşı dürüst de arkanızdan konuşuyorsa bence gerçek arkadaşlık bugün eğer ki arkanızdan konuşuyorsa size karşı dürüst değilse hep yalan söylüyorsa o iyi bir arkadaş değildir bu insanlar gerçekten çok dikkat etmelisiniz. yalan söylememeli sürekli yalan söylüyorsa zaten sizi kandırıyor sa o iyi bir arkadaş değildir o kişilerden uzak durmalısınız.size karşı farklı söyleyip arkanızdan farklı konuşursa o arkadaştan kesin ve kesinlikle uzak durmalısınız çünkü o insanlar gerçekten hiç iyi değiller. sadece sizin kuyunuzu kazmaya çalışan insanlar bence arkadaş değil onların ismi. iki yüzlü olmaması gerekiyor. eğer ki sizin yanınızda onun yanında bir arkadaş bulunuyorsa ve size karşı daha farklı davranıyorsa o arkadaşlar ten sadece sizi yanında bulunmak istediği için size ihtiyacı olduğu için yanındasınızdır o sizin böyle görür.o yüzden böyle arkadaşlıklar dan uzak durulmalıdır zaten böyle arkadaşlıkları hiçbir şekilde kabul etmemelisiniz.

0

arkadaşlık dürüstlük üzerine kurulması gereken bir olgudur.neşeli , pozitif,duyarlı kişiler ile arkadaşlık kurmak daha iyidir.ben her zaman buna dikkat ederim.

0

iyi niyetli olsun, kıskanç, kibirli olmasın. hayata bakışımız aynı çerçeveden olsun.

0

adı üstünde arkadaş olduğu için çok fazls dikkat etmesen de olur.ama dostum olucaksa ozaman dikkat ediyorum,yalancı,riyakar,iki yüzlü olmayacak,gerekirse kanlı bıçaklı olsakta benden aldıklarını kimseyle paylaşmayacak en katlanamadığım konular bunlar.

1

arkadaş seçimlerinde genellikle dürüstlüğe dikkat ederim.
ama ben artık insanlara kolay kolay güvenemediğimden yeni arkadaşlıklar edinmeye ara verdim.
o kadar çok ihanete uğradım ki arkadaşlarım tarafından anlatsam kitap olur vallahi.

1

en çok dürüst olsun iyi kalpli olsun, anlayışlı olmalarını istiyorum. ilk başta böyle görünseler de daha sonra bu özelliklerden hiç birini taşımadıklarını fark ediyorum. bu yüzden artık arkadaş edinmeme kararı aldım. ya ben insanları seçemiyorum yada herkes kötü.