0

ailesi benim için çok önemli.cok konuşuyor mu? sinirli mi? saygılı mı? ve yatakta iyi mi?

0

eş seçiminde bence ilk önce kişi ile anlaşıp anlaşamadığı da bakılmalıdır .daha sonra nelerden hoşlandığını ,neler yapmaktan hoşlandığını onunla ortak yönleri var mı yok mu ona bakılmalıdır. her şeye dikkat etmesi gerekir karşıdaki kişinin nelerden hoşlandığını yalan söylüyor mu söylemiyor mu özellikle onu dikkat etmeliyiz çünkü gerçekten bir ilişkide yalan söylemek çok ciddi şeyler olacak biliyor o yüzden çok dikkatli olmak gerekir.özellikle de insanlar eş seçiminde maalesef ki eski şekilli karakterine bakmayarak evleniyorlar ve daha sonrasında erkekler genellikle değiştiği için evlendikten sonra maalesef ki çok pişman olabiliyorlar ama iş işten geçiyor veya boşanma derecesine göre biliyorlar maalesef ki. böyle şeylerin olmaması için özellikle de eş seçiminde karakterine çok dikkat etmesi gerekir.

0

eş seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar çoğunlukla farklı zevklerinizin olması gerekir. aynı zevk , görüşlere sahipseniz bir süre sonra hiçbir şey den zevk almamaya başlarsınız. kısa süre sonra ilişki çıkmaza girebilir. farklı görüşlere ve zevklere sahip olursanız ve onun zevk ve görüşlerini anlayışla karşılayıp anlamaya çalışırken bir çok zaman birlikte geçirmiş olursunuz.

0

ailesine bakarım, dürüst olup olmadığına karakterine ahlakına uyuşup uyuşmadığımıza

1

eş seçimlerinde ilk önce yaşam biçimine dikkat ederim. eğer yaşam biçimi benimle aynı doğrulta ise sorun yok devam ederdim. daha sonra davranış hal ve hareketlerine dikkat ederdim. akabinde ahlak güzelliğine ve dış güzelliğine bakardım. okumu tahsiline dikkat ederdim. çevreden aldığım duyumlarda önemlidir. konuşması, gülmesi, yürümesi, sözleri, bakışları, cevapları, hepsi bakılacak krtiterler arasındadır.