0

ayakkabı seçiminde özellikle de insanlar sadece sevdikleri için alıyorlar ayakkabıyı aslında ayakkabı ilk önce rahat olmalıdır ayaklarımız eğer ki yamuk ise genellikle yan tarafına bir bez yardımıyla konulan ayakkabılar var artık bunları almalılardır.ayakkabı alırken genel anlamda rahat olması daha çok tercih edilmelidir ben açıkçası sürekli rahat bir ayakkabı giymeyi çok seviyorum topuklu olsun spor olsun yani her tür ayakkabı rahat olmasını tercih ediyorum. ayakkabı daha çok görünüşüne göre alınıyor eğer ki görünüşüne göre alırsan insanlar maalesef ki daha sonradan çok pişman unutuyorlar paralarında alamayabiliyorlar maalesef ki o yüzden dikkatli olmalıdır insanlar .özellikle de insanlar genellikle ucuz olmasını tercih ediyorlar ama bilmiyorlar ki ucuza ayakkabılar genellikle sağlığa çok zararlı.bu ayakkabılar genellikle çok ucuz olduğu için sağlam gerçekten çok zararlı o yüzden de hiçbir şekilde bu ayakkabılar alınmamalıdır en azından 50 liralık bir ayakkabı daha iyidir diye düşünüyorum yoksa ucuz ayakkabılar birazcık iyi olmayabiliyor zaten sağlığa daha çok zararlı. o yüzden ucuz ayakkabılar genellikle alınmamalıdır.onun yerine en azından sağlıklı deri olması en azından çok önemlidir yoksa hiçbir şekilde o ayakkabı renk çıkardığı için sağlığı aşırı şekilde çok zarar veriyor. ben de kullanmıştım hatta ve çorabımı rengi kaçmış gerçekten böyle ayakkabıları hiçbir şekilde almamalıyız ben ucuz diye almıştım ama daha sonradan maalesef ki anladım ki ucuz olan şeyler gerçekten hem çabuk yırtılıyor hem de sağlığa gerçekten çok zarar veriyor o yüzden ben de almadım bir daha.genel anlamda eğer ki bunlara dikkat edersek gerçekten sağlıklı bir şekilde ayakkabı alırsak iyi bir şekilde gerçekten çok iyi olur insanlar ayakkabı alırken ucuz tercih etmemeli. sağlıklı ayakkabılar tercih etmelidir.

0

ayakkabı seçiminde ayağınızın yapısı çok önemlidir. ayak yapınıza uymayan ayakkabı alırsanız hem ayağınız hemde cüzdanınız zarar görebilir. özellikle çalışan bir bireyseniz mesai çıkışlarında ayakkabı deneyip almanız tavsiye edilir. çünkü ayak o zaman rahat edeceği ayakkabıyı kendi seçer.

0

ayakkabı konusunda mutlaka tavsiye edilen ve önerilen mağazaları gitmeni öneririm.çünkü hem sağlığın açısından hemde başka sorundan kaynaklanmasın diye güzel mağazaları gitmelisin.ayakakkabı alırken mutlaka deneyerek almalısın.çünkü ayağında ağrılar yapabilir ve tırnaklarına etine felan zarar verebilir.bundan dolayı dikkatli olarak almalısın yanında tecrübeli biri ile gidebilirsin.

1

ayağımızın numarasına uygun olmasına ayak şeklimize uygun olmasına dikkat etmeliyiz başka dikkat edilecek birşey yok. renk model gibi şeyler işin süs kısmı. ayağın rahat mı ona bakacaksın sadece.

1

ayakkabı konusu çok önemlidir . derisi ve kaliteli olması ayağa zarar vermemesi sağlık açısından çok önemlidir . ayak kokusu ve kısa ömürlü olması ayakkabının kalitesiz olması anlamına gelebilir .