1

doğum günlerimin illa şatafatlı olmasına gerek yok ama birilerinin hatırlaması bile çok güzel. ben elimden geldiğince hatırlarım ve kutlarım hediyeler alırım. bence özen gösterilmelidir. doğum günü abartı olmadığı sürece gayet güzel bir şey.

0

doğum günlerine önemsenmesi gerektiği kadar önemserim elbette sevdiğin bir insanın doğum günü ise sevinirim ben de kutlarım tebrik ederim ona hayırlı bir ömür dilerim bundan sonraki geçireceği ömrün onun için faydalı olmasını temenni ederim daha da yapacak ne var ki...

1

doğum günlerini oldukça önemserim
benimkinide başkalarının önemsemesini beklerim
eimden geldiğince herkesin doğum gününü
hatırlmaya ve kutlamaya çalışırım

2

aslında kendi doğum günüm hiç aklıma bile gelmiyor zaten hiçbir zaman da kutlamadım hatta doğum günüm geçtiği zaman sonra aklıma geliyor benim doğum günüm geçti diye ama çocuklarımın doğum gününü çok önemsiyorum yani her yıl mutlaka çocuklarımın doğum gününü kutlarım yani öyle şamatalı değil sadece aile arasında sade ve şık bir pasta alarak ama evde de bazı çeşit tatlı tuzlu kurabiye yaparak çocuklarımın doğum gününü kutlarım ama çocukların doğum gününe çok önem veririm ben.

0

eskiden önemserdim baya kutlanmadığı zaman üzülüyordum ama şu an öyle bir durum yok sadece hatırlayıp arayıp ya da bu mesajı bile kutlaması kutlamaları daha önemlidir benim için yani hatırlanmak güzeldir.