1

kazançlar artırılırsa daha genele hitap eden bir uygulama olur ve siteye rağbet biraz daha artar. yarışmalara herkes katılım gösteremiyor. bazıları da benim gibi katılım gösterse de son dakikalarda kaybedebiliyorlar bu da motivasyon düşürüyor. ama kazanç artınca tek rakibin sensin. ne kadar çok yazarsan o kadar çok kazanırsın. bu nedenle en kısa zamanda kazançlara ciddi bir ayar ve kalıcı çözümler gelmeli diye düşünüyorum.

0

herkez yarışmalarda başarılı olamaz yada herkez o an aktif olamaz diye dusunuyorum bu yüzden tabiki kazanc oranı artsa herkez daha iyi yerlere gelir milletin yüzü güler hemde ailesine evine işine okuluna kendine evladina ufak da olsa katkı sağlar diye dusunuyorum bende.

0

bence kazançları arttırırsa siteye daha çok üye gelecektir. böylece sitede aktiflik çoğalacak ve bence site reklam geliri elde edecektir. böylelikle bu geliri sorumani ekibi aktif olan kullanıcılarına yarışmalar veya kazançları arttırmak gibi bir seçenek yapacaktır. ben sorumani ekibine çok güveniyorum. bu konuda ancak dediğim gibi biraz zam gerekli insanları üye yaptırıyorum. site giren üye 2 soru cevaplıyor ve kazandığı paraya bakarak siteden ayrılıyor. ben de şahsen fazla ihtiyacım olmasa ilk ilk 2 soruyu cevaplayıp kaçabilirdim. ancak ihtiyacım olduğu için bu sitede kaldım. ve kazançların daha çok olduğunu gördüm. biraz daha zam yaparsa bence çok üye gelecek ve bu siteye çok reklam verilecektir.
ve sorumani ekibi ise bu geliri bize zam olarak dağıtacaktır. diye düşünüyorum. umarım düşüncelerim gerçekleşir. ve herkes daha fazla kazanç elde eder.

0

yarışmada herkes kazanamıyor.bu yüzden x2 gibi kazançların gelmesi daha mantıklı olabilir.

0

kazançları arttırmak daha mantıklı geliyor.

0

bence yarışma yerine 2 x gelmesini daha mantıklı gibi geliyor bana.