0

ben buna benzer bir sitede takılırken orada bir arkadaşa mesaj atma yoluyla mesaj kutusuna girmiştim. tabi o sırada da sitede yeni reklam alınmaya başlamış. o reklamlarda bu sıtenin adını gördüm. dur dedim reklama tıkladım bu sitenin anasayfasına geldim. şöyle bir bakındım, kendi kendime de dedim ki; ''ya ben orada da yazıyorum, burada da yazayım. kaybedecek birşeyim yok'' dedim... iyi ki de demişim burada, o siteden elde ettiğim kazançtan daha fazlasını elde ettim. hatta bu siteye üye olur olmaz birkaç arkadaşa böyle bir site var. sizde gelin isterseniz demiştim. sağolsun o dediklerimde gelmişti... hatta şuan o çağırdığım arkadaşlardan iki tanesi, hatta 3 tanesi girmiyor ama olsun. :)

0

bir internet sitesinde sanırım arkadasın bırı bu sitenın reklamını yapmıstı ve bende merak uyandırdı.uzunca bır suredir bazı sebeblerden dolayı evde oldugumdan sanalda para kazanmak adına arayıslarım vardır ve bu siteye bu sebebten dolayı üye olmayı tercih ettim.dün ve bugun olmak uzere 2 gunum olucak sımdılık ıyı gıdıyor bakalım ileride ne olucak.ayrıca ödeme alan insanların var oldugunu görmek siteye olan guvenımı artırdı ve bu sekilde daha bır azımle cevaplamaya basladım.bakalim 25 tl yapınca ılk paramızı alınca azmımız dahada artcakmı.bence artacaktır cunku bu sefer sen kendın paranın yattıgına sıtenın guvenılır olduguna sahıt oluyorsun.

1

bu siteyi sevdigim kadın bana gönderdi ve bende üye oldum çok begendim. ve hala bu sitede sorulara cevap veriyorum.

2

internetten gezinirken rastladım bu siteye. şöyle bir gireyim dedim ve o gün bugündür burdayım.

0

b siteyi tesadüfen internette gezinirken keşfettim.

0

ben bir süredir hatta 2 ,3 aydır evdeyim ve belli başlı aynı sorunları yaşadım dışarda iş bakmak istedim ama buna izin vermediler kendim evde yapmak istedim kapıya kargo gelinmeyecek dediler kendimi düşündüm araştırdım evde kendim nasıl bir iş yapmalıyım diye saatlerce hatta günlerce araştırmalar falan yaptım bir çok siteye de üye oldum kazandığım paramı alamadım maalesef ya da çok az miktarda kazançlar elde ettim üstelik saçma sapan sayfalardan sonra bu siteyi buldum kimse bana önermedi kendim bizzat ben buldum ve uyuyordum iki gündür de üyeyim yorumları vermiş oldukları cevapların hepsini okudum gerçekten emeğinin karşılığını alan çok fazla sayıda insan var o yüzden güvendim ve soruları cevaplamaya başladı başladıktan sonra kazancımın arttığını gördüm ve çok beğendim evde hiçbir şey yapmayarak gününü geçirmek zor evet burada da belli amacım var kendince çabalıyorsun ve kesinlikle emeğinin karşılığını alıyorsun ben çok sevdim ve çok teşekkür ediyorum sizi daha önce okuduğum yorumlarda kopya içerik olduğuna dair bir takım mesajlar okudum çok saçma geldi yani buradan biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan kalkıp başka birinin yazdığını kopyalayıp yapıştırmak çok saçma zaten soruma niye bunların hepsini görüyor hangi cesaretle bunu yapıyorsunuz anlamıyorum o yüzden herkes kafasında ne varsa bildiğin ne varsa yazsın kopuyor ya çalıntı ya kopyalamaya kesinlikle ihtiyaç yok iğne yaparak yarışmaları kazanamazsınız başkalarının hakkını yiyemezsiniz ben herkes kendi emeğinin karşılığını kendi cümleleriyle kendi özgün içerikleriyle kazanmaya çalışsın uzun lafın kısa sı ben kendim bu siteyi buldum ve üye oldum pişmanda değilim iyiki üye olmuşum iyiki de buradayım hepinize çok teşekkür ediyorum

1

arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum iyi ki olmuşum.

0

başka bir sitede reklamını gördüm. orayı bırakıp buraya geldim :)

1

değerli bir arkadaşım tavsiye etti ben de ahmet sordum geldim yeni üyeyim daha yeni cevapları cevaplıyorum