0

durun ondan kaynaklanıyor bu durum soruma niye bulma hikayemi sizlerle paylaşacağım bir gün yine cebimde para yok 0 kuruş arkadaşlar mesaj attı yarın buluşalım mı kafede diye e cebimde para yok kardeşim ben yine geleceğim oraya yol param bile yok yani o kadar düşünün sadece okulda yemek yiyecek kadar param var okulda yemek yemeden ederse de kafam elmas annemden istedim babam dedim tabii durumumuz o kadar iyi olmadığı için alamadım bu ülkede para çok kıymetli çünkü kendi konumuz çok kötü sen 2 kilo patates 20 lira veriyorsun giyiyorsun kafede 2 çay içiyorsun 10 lira parasızlık böyleymiş allah durumu olmayanlara durumu yetmeyenlere geçinemeyenler yardıma ihtiyacı olanlara yardım eylesin allah günahlarımızı af eylesin şimdi gelelim sorumani nasıl keşfetti mi ir gün youtube'da dolanıyorum işte o olaydan sonra diyorum ki ben bir şekilde para kazanmalıyım ama nasıl daha kısa sürede daha fazla kazanç elde ettim dedim ki youtube kanalım açsam blokta yazarlık mı yoksa neden bunları bana göre değil beni maça çıkmadan kendime özgü bir şekilde kimse müdahale etmeden para kazanmam lazım ya da youtube'da dolaşıyorum yine işte ara dedim herhalde bunu tam yatacağım tekno kazanç diye bir kanalı gördüm çeşitli para kazanma videolarını gösteren bir kanal tabii sormanı çekti benim dikkatimi şimdi kolay olduğu için ben değil kazası ağladığını duydum tabii başladım kazanamıyorum ilk zamanlar ilk zamanlar 23 saatte 10 15 kuruş kazanmış indir dedim bu işte böyle ise ben boşuna zaman harcıyorum dedim rossmann diye bir kullanıcı var bu sitede rossman onunla biraz sohbet ettik sitede o biraz bana yardımcı oldu allah'a şükürler olsun allah ne muradın varsa görsün onun sayesinde eniştene şöyle devam etti ona birkaç soru sordum senin güvenilirliği ile ilgili kazançla ilgili yani burada kazancın asıl amacı daha kısa sürede daha fazla kazanmak onu da bu şekilde yapacaksın bak daha uzun ve daha hızlı yazarak söyle kazanmanın yolu bu yani tabii referanslardan da iyi kazanç geliyor şu an 22 referansın var 7 ayda gelen para 20 ya da 25 lira ama referanslarım aktif değil yani aktif olsalar 100 liraya kadar çıkar bu para hepimizin amacı ortak arkadaşları ya para kazanamıyoruz listede kazançları biraz artmalı bence çarpı 2 kazanç her zaman aktif olmana allah herkese bol kazançlar nasip eylesin herkese kolay gelsin allah'a emanet olun seviyorum sizleri hayırlı cumalar...

0

parasızlık böyle bir şey demek ki bulduk bir şekil.

0

referansla keşfetmedim donanımhaber de ve ekşi sözlükte hakkında yazılanları okudukça siteye ilgi duydum hakkındakileri okudum şikayetvardan yazılan yorumları okudum sonrasında güvenilir olduğunu öğrenince kayıt oldum ve kazanmaya başladım

0

sorumani sitesini tamamen kendim keşfettim kimsenin referansıyla kayıt olmadım. baktım çünkü benim keşfettiğim zaman referansla kayıt olduğunu bilmiyordum. sadece kendim kaydoldum ve tamamen ben buldum hiç kimse önermedi.

0

internette bulduğum referansla keşfettim.

0

facebookta bi arkadaş paylaşmış böyle böyle diye bizde girdik baktık sorulan soruların genelini cevaplamaya çalışıyoruz ama daha çok böyle sorular olsa daha iyi olur sanki böyle kısıtlanacakmış gibi geliyor

0

acik konuşmak gerekirse ben kastetmedim bu siteyi keşfetti bana anlattı boyle bir sitte var işte güvenilir falan dedi ne yapacagimi falan anlattı bende kabul ettim üye etti ole devam ediyorum internetten araştırmış bulmuş eşim tavsiye etti banada boş günlerimi değerlendiriyorum bende.

0

youtubede keşfettim sonrada üye olup para kazanmaya çalışıyorum şu an olduğu gibi mesela yani :d

0

ben kendim keşfettim bu tarz sitelerde çok fazla para kazanamazsın ama yine de güzel eğlenceli platformdur. ben seve seve böyle bu tarz sitelere üye oluyorum.bazen çok güzel sorular ve cevaplar denk geliyor.

0

youtubedan keşfettim direk üye oldum adam referansıma üye olun ayrıcalığınız olur dedi hep yalan direk referanssız üye oldum.

0

kendim keşfettim sonrada biraz araştırdıktan sonra üye olmaya karar verdim.

0

öğrenci olduğum için bir süredir böyle ufak çaplı para kazanabileceğim, bana ek gelir sağlayacak arayışlarda bulunuyordum. youtube'da video izlerken de buraya denk geldim.. henüz yeni üye oldum. bakalım neler olacak!

0

sorumani sitesini referans araciligi ile bulmadim,kendim tesadufen internette dolasirken denk geldi ve bende katilmak istedim.
burada olmamin paradan daha cok bilgilenme,kendimi gelistirme amaci buraya katilma sebebimdir.

0

hayir ben kesfetmedim... arkadasimin referansiyla gelmistim buraya... iyiki de gelmisim... en azindan az da olsa geliyor bireyler

0

sorumani sitesini kendim keşfettim youtube'dan birinin anlatımıyla tesadüfen gördüm ve hoşuma gitti denemek istedim . birden kendimi burada buldum ve çok beğendim siteyi .

0

abim tavsiye etti ama o nerden buldu bilmiyorum sjsbhsnsbbxb

0

ben internetten araştırarak sorumani sitesini keşfettim.

0

ben kendim kesfettim 3 hafta once baslafum ve devam ediyorum ve gunde en fazla 3 saat harcuyorum ve daga fazla jazanmayi dusunuyorum ve herkesin daga cok kazanmalarini istiyorum simdi benim 12 tl var ve bugun kusnet olusa 15 tl yapmayi dudunuyorum ve kalan tl ise 10 diger hafta yapicam artik cunku onceden aslinda 1 hafta anca diteden anladim ilk girdigimde bisey anlamiyordum ve artik basladim kazanmaya uzun cevaplar yazarak daga cok kazaniyordum gunde en fazla 2 tl kazaniyorum.

0

referansla geldik hayırlısıyla kazanç alırız inşallah

0

kendim keşfettim internete geziyordum facebook’ta fotoğraf gördüm reklam yapmış biri galiba ismine baktım dedim akşam ben bu siteye bir bakayım dedim hemen az araştırma yaptım ödeme yapıyor diyordu herkes bende böyle siteleri sevdiğim için hemen kayıt oldum güzel sevdim siteyi