0

bir gün yine cebimde 0 kuruş var arkadaşlar mesaj attı yarın buluşalım mı diye cepte para yok tabi ne yapsam ne etsem babama sorayım anneme sorayım babaannemden isteyeyim ne demeliyim derken kimseden yardım çıkmadı ailemizde durumundan dolayı çok da zengin bir aile değiliz durumumuz o kadar iyi değildi ben de bir çeşit bahane bularak arkadaşlarım ettim tabii o gece uyuyamadım durumumuz dan dolayı bir şekilde para kazanmanın yolunu bulmalıyım ya youtube kanalı açmalıyım ya da blog sitelerine yazarlık yapmalıydım dedim ama bunlar benim zaman kaybı ben öğrenci adamım benim derslerim var sınavlarım var benim daha kısa sürede daha fazla para kazanacağım ve uygulama olmalı youtube'da dolaşırken tekno kazanç diye bir kanal gördüm orada çeşitli videolar vardı para kazanma ile alakalı isterseniz siz de youtube vatan teknokoz anca abone olabilirsiniz kanal benim değil yanlış anlamayın gerçekten sonradan anladım iyi olduklarını güvenilir olduklarını çeşitli para kazandıran uygulamalar var ama ben soruma neyi gördün mü bırakmadım çünkü hiçbir program indirmeden chrome üzerinden rahatça erişilebiliyor nı istediğiniz zaman girip istediğiniz zaman çıkabiliyor 8 25 tl limitine geldiğinizde de çekebiliyorsunuz parayı günde 2-3 saat aktif olup para kazanmaya başladığım işte de ve kazancı nasıl oluştuğunu nasıl arttığını anladıktan sonra kimsede sürekliliğin vardı aktifliği martta aylık araştırma buradan çıkartıyorum artık babamdan annemden para alma isteyeyim azaldı arkadaşlarımla daha fazla buluşuyorum özgürce şey biliyorum hepimizin sorunu para öğrenci adamı çünkü ailemiz ne kadar veriyorsa o kadar alıyoruz ek bir kazanç elde etmek kim istemez ki allah herkese yardımcı olsun herkese hayırlı bol kazançlar versin size de önemli olan kısa kısa 1000 tane cevap vermek yerine uzun uzun 100 tane cevap verin çünkü uzun yazdıkça kazancınız ikiye üçe katlanır 1 sorudan en fazla 30 35 kuruş kazanabilirsiniz onu da sonuna kadar doldurur sonra satırları mesela ben her soruda satırları sonuna kadar doldurmaya elverişli davranıyorum bu yüzden 30 35 kuruş rahat kazanıyorum 1 soruda sizin s2 3 saatte anca 30 35 kuruş kazanıyorsunuz doğru mu çünkü bir sor ya hemen bir cümle yazıp bırakıyorsunuz bu da 1 sorudan iki üç kuruş kazanmanızı sağlıyor bir soruya verdiğiniz zaman ise 1 dakika 3 kuruş 2 kuruş kazanıyoruz desek 5 soruda 5 soruda 10 kuruş 10 20 30 30 20 soruda 30 kuruş yani yarım saatiniz alacak ben ise daha kısa sürede daha fazla kazanç elde edip burada amaç zaten o zamanımız çok değil biz öğrenci adam okuldan geliyoruz yemek yiyoruz biraz dinleniyoruz sorman de takılıyorum biraz ders çalışıyorum ya yatak başka bir şey yok yani allah'a emanet olun allah herkese bol kazançlar nasip eylesin herkesin hayallerini yardımcı olsun

0

facebookta gezerken tesadüf eseri yorumlarda görüp keşfettim. soru cevap mantığının olması dikkatimi çekti açıkçası.

0

youtubede bir kanal sayesinde tanıştım , maddi yönden sıkışık olduğum zamanlar karşıma çıktı . bende reddedemedim ve kullanmaya başladım . benim sorumani serüvenim böyle başladı .

0

googlede araştırınca gördüm. daha çok yeni bir siteydi. içerisi gerçekten insanı çekiyordu. şuan sadece para kısmı ön planda galiba.

0

iyi niyetli guzel bir arkadasin sağesinde tsk ediyorum ona burdan

1

bu siteyi nasıl buldum.. bunun benzeri başka bir sitede deliler gibi günde en az 7-8 saat soru yaz cevaplar araştır sonunda da en fazla 3 lira belki alırsın diye umutla devam ederken, geçen hafta bir gün google amcama başka para kazandıracak yerler internette araştırmaya başladım.. aaa bir baktım bu site.. girdim içeriye, üye oldum.. baktım ki o diğer adı lazım değil gereksiz siteden isimlerine aşina olduğum insanların çoğu burada.. hatta bir ikisine özelden yazıp sitem bile ettim neden bana da bahsetmediniz diye.. zira kimisi 6 haftadır falan bu sitede imiş.neyse ben bir o siteye bir bu siteye soru yaz cevap yaz yaparken laptoğumda iki sayfa açıp, bir yandan da diğer sitede kendimce bunlar iyi insanlar düşüncesi ile bazı isimlere bu sitenin adını dm'den yazmaya başladım.. gelin dedim burada emeğinizin karşılığını alabilirsiniz.. 10 kişiye falan yazdım herhalde.. bir akşam baktım o siteden bağlantım gitti.. giriş ekranı geldi karşıma.. tekrar girmeyi denediğimde karşıma hesabınız kapatılmıştır diye ekran geldi. bir güzel 61 liramın da üzerine kondular. oysa o 61 lirayaı yapabilmek adına ben o kadar saatlerimi harcadım ki..olsun bana iyilik ettiler diye olaya iyi tarafından bakarak burada insanlara karşı daha mesafeli olup, devam kararındayım.. buradan en azından oğlumun öğrenci evinin bir faturasını ödeyecek para kazanacağıma inanıyorum. o siteyi de cimer'e şikayet ettim.. hakkımı onlara asla bırakmayacağım.. müşteri kaybetme korkusu ile benim gibi bir çok kişinin de hesabını silmişler.. teşekkürler sorumani.. siz bizlere bizlerde size layık olmak dileği ile..

0

para kazanmam lazımdı. bunu da basit de olsa bir şeyler yazarak yapmak istiyordum. bir yerden başlamak lazım dedim.

0

internette boş boş gezinirken farkettim

1

sorumani sitesini google'de bir araştırma yaparken farkettim. ilk başta önemsememiştim. fakat daha sonra yine google ilk sıralarda gördüm. bu sefer göz atmaya karar verdim. ve sonuç olarak burdayım ve saat gecenin iki'isi ben sorulara cevap vermekle ve soru sormakla meşgulüm. ama iyi ettim mi? bunu bilmiyorum işte.

0

birgün google da gezerken gözüme çarptı site ve aynı zamanda hoşuma da gitti. çok güzel bir site emek var tebrikler.

0

arastirirken buldum ve tatmin ettigini dusunuyorum ama parayi cekebilirsem daha da tatmin oluruz diye dusunuyorum.

1

ben googleden buldum çok güzel oldu tarihi bi gün benim için

1

bu siteyi internet te ek kazanç olarak neler yapabilirim adlı çalışmamı yürütürken keşfettim.

0

googlede gördüm ama az kzandırıyo 1 kuruş çok az