1

ben sorumani sitesini normal google'dan giriyorum. yaani uygulamasından hiç denemedim yani hatta yaani uygulaması bir ara bende vardı yaani uygulamasını ben kaldırdım, şu anda telefonumda yaani uygulaması bulunmuyor. evet ben kullandığım sırada sorumani değil de bazı araştırmalar yaaniden yaptığım zaman sonuçları bulunamıyor da istediğim konuyla ilgili bir şey çıkmıyordu başka şeyler yerine çıkıyordu ,yani uygulaması pek fazla beğendiğim bir uygulama değil.

0

denemedim şahsen ama arama bölümüne sorumani yazmak yerine link/url bölümüne http://sorumani.com şeklinde sitenin adıyla aratırsan mecbur bulmak zorundadır :)

0

soru mani in uygulaması yok benim bildiğim kadarıyla yani indirilen uygulama şeklinde yok sanırım internette yazdığınızda girebiliyorsunuz ve sorumani sitesine böylelikle girebiliyorsunuz bildiğimm kadarıyla.

0

ben yani uygulamasını pek fazla kullanmadığım için yani orada araştırma gereğini duymadım ben zaten sorumani sitesini mobil eden siteleri gezerken gördüm ben genellikle araştırmaları google üzerinden yapıyorum google'de daha doğru ve net çıkıyor benim için.

0

hiç denemedim ama sorumani.com yazarsan link kısmına kesin çıkmak zorunda.

0

evet yeni arama motoru olan yanii uygulamasını söylüyorum canım. aramalarda çıkmıyor.

0

yani uygulamısını kullanmak zorunda kaldığım durumlar oluyor.
internetim bitmiş ve sadece yani’den giriş yapabilirim ama yok :(

0

hiç denemedim, bakacağim ama. "yanii" dedigin su yeni arama motorumuz olan degil mi?