0

sessiz sedasız bir siteye geldik be allah allah hayret ediyorum şu an bir sürü saçma sapan soru vardı gerçekten istedi aktiflik şok açıyorsun bu fırtına öncesi sessizlik olabilir arkadaşlar bexte kadar kapanabilir belki site kapanabilir çünkü kazançları azalmış olabilir onların da ödemesini yakın zamanda adam var mı peki çünkü ödeme almaya mı var ise işte bizim ödemelerimiz de ödemeye bilir

1

haklısınız şu an sitede pek kişi yok aktifliği düştü sitenin ancak bunun bize de yararı olabilir. çünkü site daha fazla kişi olursa kazancı düşürebilir herkese para yetmeyebilir. ama sitede az kişi olursa, site az kişi olduğumuz için kazançları yükseltebilir bir ihtimal. inşallah az kişi kalırız da kazançlar yükselir biz de bir şekilde rahatlayabiliriz.

1

evet bu aralar pek kimse yok sanki sitede babada öyle geliyor çok fazla soru sorulmuyor eskiden çok soru soruluyor saçma sapan bir sürü soru var buna bir engel olun falan derdik şimdide insanlar soracak soru bulamıyorlar sanırım ve sitede pek aktif insan yok bu benim de dikkatimi çekti. belki işleri vardır yapmak istedikleri veya çalışan insanlar vardır öğrenci olanlar sınavları olanlar vardır bilemedim yani ondan bu aralar boş olabilir belki de ç öyle öokf azla soru göremedim ben bir süredir.

2

buralar bana da fazla sessiz gelmeye başladı. sanki site biraz ihmal edildi yeni yılda. umarım en kısa zamanda düzelir.

1

yarışmalar yapıyor zaten.. sesi çıkmıyor mu :) :) altın sorular da kendi tercihi... sorup sorup sormaması onlara bağlı.

1

yani sorumani yarışma yapıyor 200 tl veriyor bence çok az bir para zaten kaç haftadır yarışma yoktu. yine yüksek bir para verebilir de aynı şekilde 10 kişi alabilir de gene 200 tl yaptı ve eskisi gibi bize bir sürprizleri falan olmuyor. herhalde çoğu insan sıkılmış olabilir. sorumani bence el atması lazım, bu siteyi hızlandırması lazım, ilk gün ki gibi gene sürprizler yapması lazım gerçekten sorumani ayakta durmayı istiyorsa, insanların kaçmasını istemiyorsa aynı şekil eskisi gibi sürprizlerle karşımıza çıkacaklar hani ben isterim sorumani ayakta kalsın ama bazı insanlar gerçekten menfaatçi olmuş yarışma varken geliyorlar yarışma yokken gelmiyorlar. bence en güzeli gene eskisi gibi olup milleti buraya toplamak eğer eskisi gibi olmazlarsa böyle 7-8 kişiyle sorumani ayakta durmaz bu 7-8 kişinin arasında tabii ki ben de varım bazı arkadaşlarım da var .. aktif olanlardan bahsediyorum bu kadar insanla ayakta duramazlar onun için bir şeyler yapmaları lazım ve bu sitenin gene eskisi gibi olması lazım ben de böyle düşünüyorum.

1

bence şu an sorun beni ekibi bize güzel projeler sunmak için zamanını burada geçirmiyor. kesinlikle zamanını düşünerek geçirmektedir. diye düşünüyorum. çünkü böyle yaptıklarından ya bir yarışma geliyor. ya da iki kat kazanç etkinliği geliyor.ben de sorumani'yibu aralar aktif görmeyenlerden biriyim. ancak sorumani ekibi bizi çok düşünmektedir.

1

aynen benimde dikkatimi çekti.sorumani eskisi gibi altin sorular sormuyo. keşke bidaha yarışma düzenlese de gelirimizi artırsak.