0

yabancı altyazılı dizi izle. emin ol sen farkında olmadan ingilizcen çok gelişicek. ayriyetten küçük bir sözlük kitabı yap anlamını bilmediğin kelimeleri çeviriden bakıp sözlüğe yaz ve ara sıra göz gezdir.

0

google play store de bulunan dualingo uygulamasını kullanabilirsin çok faydalı bir uygulama

0

altyazılı yabancı diziler izleyebilirsin.

0

birçok ingilizce öğrenmek için kitap var kolaylık sağlıyor internet üzerinden çalışabilirsiniz chat yapabilirsin

0

ingilizce dahil her dilinizi tam anlamıyla geliştirebilmek için o dilin konuşulduğu ülkeye gitmeniz ve birkaç ay o ülkede kalmanız gerekmektedir. ya da o dili konuşanlarla sıkı iletişim hâlinde olmanız gerekmektedir.

0

kelime dağarcığı çok önemli cidden. alt yazılı dizi ve film seyretmenin aksan açısından da bazı kalıp cümleleri öğrenmek açısından da epey faydası oluyor. bunların dışında ben duolingo isimli siteden bir sürü şey öğrendim. duolingo gibi daha sonra bir sürü uygulama çıktı hepsini deneyerek geliştirebilirsin. akıcı konuşamasan bile bayağı bir şeyler öğrenirsin.

0

ingilizceyi tabiki olduğun ortamda yada derslerde basarisizsan eğer bunu internet üzerinden ıngilizce öğrenebileceğiniz siteler vede google player store üzerinden yapabilirsiniz buda size kendinizi ifade etmeye yaricaktir günde 2 saat yapsalar pratik yeter.

0

kursa ,yurt dışına çıkmadan öğrenen çok arkadaşım var.ilk önce grameri halletmek lazım.daha sonra kelime dağarcığını olabildiğince genişletmek lazım.internet ortamında o kadar çok site var ki hepsini yapsanız zaten bilmediğiniz kelime kalmaz.telefon uygulamaları var.onları da indirip kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz.daha sonra izlediğiniz bir diziyi tabi konuşmaları yavaş olan bir diziyi ingilizce dublaj ve ingilizce alt yazılı olarak izleyin derim.filmleri de öyle yapabilirsiniz.ben masallardan başlamıştım.oldukça kolay oluyor.kulak aşinalığı oluyor ve kelime öğrenebiliyorsunuz.kelimeleri not edin.post-it lere yapıştırıp gözünüzün önünde bulundurabilirsiniz.o kelimeyi öğrenince yenisini yazarsınız.kendinize günde şu kadar kelime öğrenicem diye söz verin.o kadar da kelimeyi öğrenin.konuşabilmek yurtdışına çıkmadan orda yaşamadan zor oluyor ama olmuyor değil.yine onun da programları var.cümleleri tekrar edin.diliniz alışsın.zihniniz şartlasın.zaman gerekiyor.birden öğrenilmiyor malesef.ingilizce kitaplar okuyun.bu bildiğimiz hikayeler var ya mesela pinokyo,mesela peter pan onlardan başlayın derim.yabancı kanallarda ingilizce öğreten kanallar varmış diye duydum ama henüz bulamadım ben bulursanız bana da söyleyin.bir kaç arkadaşım ve kardeşim bilgisayar oyunlarından öğrendi ingilizceyi.keşke o oyunları sevebilsem diyorum.daha çabuk öğrenirdim.eğer seviyorsanız ingilizce konuşabileceğiniz online oyunları oynayın derim.internet üzerinden çeviri de yapabilirsiniz.arkadaşlarınızla inglizce konuşmayı deneyin.hatta bilen birisi varsa sizin için çok iyi olur.o sizin yanlışlarınızı düzeltebilir.internet üzerinden manga ve webtoon da okuyabilirsiniz.çok faydalı oluyor ve çok iyi de vakit geçiriyorsunuz.bütün bunları yapabilirseniz öğrenmeniz mümkün ama aceleci olmayın.zamanla öğrenilecek.

0

ingilizce öğrenmek için illaki kurslara gitmek gerekiyor zaten. insan kendisi de yapabilir kendisi de öğrenebilir hatta. zaten ingilizce kurslarında bir sürü para veriliyor ama hiçbir şekilde öğrenemiyor çoğu insan. ingilizce öğrenmek için en basit haliyle mesela bir kitap okumak istiyorsanız ve kitap alın mesela ingilizce olsun kitap. daha sonra bu kitabı tabii ki de altında türkçe açıklamaları ile birlikte okuyun ki daha fazla kelime dağarcığınız olmuşsun. mesela öğrenmeye çalışın ingilizce bir kalıp alıp tek tek öğrenmektennse kalıp olarak öğrenmek daha iyidir.artık internette bir sürü site var ingilizce öğrenmek isteyenler için bu sitelerdeki dersleri indirerek boş vakitlerinizde sürekli dinlemelisiniz kulaklık takarak.gerçekten çok faydası oluyor ben de bir ara yapmıştım ücretsiz dersleri indirip boş vakitlerinde dinliyordum. bu kelimeleri kendim sürekli söylüyordum dinlerken.böylelikle ezberlemek kuvvetim daha çok artıyordu daha çok aklımda kalıyordu.insanlar çoğu insan hatta kursa gittiklerinde daha sonra öğrenemiyorlar hatta konuşamıyorlar. aslında asıl sebebi bu insanlar konuşmak yerine sadece belli bir kalıpları öğreniyorlar. önemli olan ingilizceyi konuşabilmektedir. kendimiz öğreniyorsak eğer ingilizceyi sürekli konuşmalıyız mesela günlük yaşantımızda dahi sürekli ingilizce konuşmalıyız. her şeyi dinlemek çok iyi gelir bazen.etrafında olan biteni her şey dinlemek ve onların ingilizce halini kendimiz söylemek daha iyidir.ingilizce olarak söylersek günlük hayatımızdaki kelimeleri daha iyi anlarız daha iyi bir kelime dağarcığı nasıl olur. böylelikle aklımızda daha çok kalır.özellikle de ingilizce öğrenmek istiyorsanız konuşmak istiyorsanız haberler olsun,gazete olsun, dergi olsun bunların hep ingilizce almalısınız. sürekli mesela bir haber dinliyorsanız alt yazıda geçen kelimelerin ingilizce anlamını bularak bunları sürekli tekrar edebilirsiniz. youtube'dan da artık insanların ingilizce öğrenebilirler.youtube'da bir sürü ingilizce diziler var öğrenmek için en azından ingilizce nasıl geliştirirsiniz buradan belli bir kalıpları öğrenirsiniz. başka bir yöntem ise bol bol film izlemek mesela.film izlerken ama ingilizce olması gerekiyor bunların alt yazı da oluyor zaten ingilizce olduğu için insanın aklını daha fazla kalıyor.arada ben de çok yapıyordum ingilizce hallerini istiyorduk yine de filmlerin. genel anlamda ingilizceyi kendimizde öğrenebiliriz bunlar yapılarak öğrenilebilir.

0

kelime ezber yapmaya çalış, ingilizce haber okumaya başla, a1-a2-b1-b2-c1-c2 seviyen her neyse ona göre kitap falan oku. bir de youtube üzerinden yabancı youtuberları takip et başta türkçe altyazıyla, sonra da zamanla ingilizce altyazıyla ve en sonunda da altyazıları tamamen kaldırarak.

0

google play de gerçekten çok faydalı ingilizce uygulamaları var onlara bakabilirsin ve yabancı insanlarla internet üzerinden konuşarakda ingilizceni geliştirebilirsin.

0

şimdi google play de ve app store de bir uygulam var duolingo adında bu uygulamayı telefonuna indirerek kurabilirsin ve uygulamayı kullanarak ingilizcemi geliştirebilirsin bunu denemeni tavsiye ederim bende ücretsiz bende ingilizcemi burdan baya bir geliştirmiştim see you ister

0

çok pratik yapınca onlar gibi yaşayıp düşününce diyorlar ben bu yaşıma kadar hala faydalanamadim bu görüşten.

0

altyazılı yabancı dizi film izle yabancı şarkıların liriklerini ezberle bu çok işe yarıyor

0

yabancı kişilerle chat yap google transşate den çevir ben öyle yapmıştım bi ara baya geliştirmiştim sonradan bırakınca pratik yapmayınca unutuyo ama insan