0

kursa giderek meslek sahibi tabi ki de olunabilir. ama bu o mesleği ne kadar yapmak istediğinize bağlı olarak degişiklik gösterebilir. anladığınız ve mantığınıza uyan bir meslek dalı seçip eğitim görmek isterseniz. başarı oranınızda o kadar artar diye düşünüyorum. revaçta olan meslekler var onlar üzerine kafanıza hangisi uyuyorsa eğitimini alabilir ve yapabilirsiniz.

0

güzel kurslar var meslek olarak yapabilmek için mesela aşçılık kursuna gidilirse başarılı olunursa sertifikayla cafede restaurant ta çalışılabilir ne kadar yeterli bilemiyorum deneyimde istiyorlar

0

tabiki sertifikanida alirsiniz hem bilgisayar hemde resim insan kaynakları pastanede şef gibi veya gitar kursları vede birçok etkinlik yaparsınız.

0

aymem kursaa gidersen sonuctaa bir eggitim aliyorsun vee o egitimin sonucuna variyorsun bir belge aliyorsun düsün berber kursunaa gidiyorsun egitimini tamamliyorsun ve bir berberin yaninda baslayabiliyondur

0

evet güzel kurslar var takı tasarımı kursundan meslek sahibi olunabilir

0

evet kursa giderek artık insanlar meslek sahibi olmaya başladı hatta. insanlar bazen bazı nedenlerden dolayı okuyamıyor lar maalesef daha sonra ileriki yaşlarda bu okuma hevesi daha fazla oluyor. o zaman da işten geçmiş oluyor maalesef. o yüzden insanlar kısa yoldan iş bulma derdinde oluyor. kurslara giderek mesela l işi kursuna giderek burada insanlar daha sonra 2 sene falan giderek bu kurslara daha iyi öğrenmek için kurslar da halk eğitim merkezinde gittiği kursu öğretmeni olarak çalışabiliyorlar.gerçekten çok iyi bir şey çoğu insan artık öyle yapıyor bir kursa gidiyor iyice öğrendikten sonra o halk merkezi halk merkezinde halk eğitim merkezinde iyice öğreniyorlar ve öğretmenlik yapıyorlar . mesela başka bir yöntem izle eğer ki kuaför olmak istiyorsanız artık halk eğitim merkezinde kurslar var buradaki kuaförlük kurslarına giderek insanlar bir kuaför için yanında çalışıyor staj olarak.daha sonra ise belli bir zaman geçtikten sonra kendi kuaför dükkanı açarak gerçekten çok iyi paralar kazanabiliyor.gerçekten özellikle de kadınlar artık günümüzde çoğu okuyamıyor ama böyle kurslara giderek insanlar kendi işyerini bile açabilirler,öğrenebilirler o yüzden kendi ayakları üstünde durmalılardır.kurslara giderek insanlar gerçekten de kendi mesleklerini yapabiliyorlar sevdiği mesleği yapabiliyorlar mesela.tabii ki de meslek sahibi aslında olmuyorlar ama sadece sertifikalar oluyor.sertifika aslında gerçekten iş bulmak için iyi bir yöntem.mesela ingilizce kursuna giderek insanlar kendini daha fazla geliştiriyorlar ve bir turizm şirketinde çalışabiliyorlar.gerçekten çok iyi bir şey aslında ingilizce öğrenerek veya başka dilleri öğrenerek bir yerde çalışabiliyorlar en azından.çevremde o kadar çok insan var ki kurslara gidip bazı önemli yerlerde çalışıyorlar hala. mesela akrabamdan akrabalarından biri kendi para vererek özel bir kursa gitmişti insan kaynakları uzmanı kursuna şu anda ise bir insan kaynağı uzmanının ında yanında staj olarak çalışıyor gerçekten çok iyi bir örnekti benim için.genel anlamda kursa gidilerek gerçekten meslek sahibi olunabilir küçümsememek gerekir kursları.

0

sadece kursa gitmekle meslek sahibi olunmaz, ancak bir sertifika sahibi olmanın da ileride is sahibi olurken zararı değil yararı olur.

0

olunabilir tabi kursun sonunda netice de egitimini aldigina dair bir belgen oluyor