0

bilgisayar ile alakalı bi kurs olurdu kodlama felan çünkü en çok istediğim kendime ait bi site kodlayıp daha sonra belirli içeriklerle bu siteyi dünyanın deilde türkiyenin en iyi sitesi olarak pisaya sürmek isterim.kodlamaya neren başlarım ve nasıl bi yol izlerim şuanda hiçbir bilgim ve birikimim yok araştırmaya kalksam dogru düzgün kaynagı olan bi şey de bulamam bu yüzden şuanlık kodlama yapma istegimi bekletiyorum belki ilerde güzel kaynakalr çıkarsa yararlanabilirim.

0

kursa yazılacak olsam futbol kursuna yazılırdım bir aralar yazılmıştır ama kulüpte iyi değildim oynayamıyorum hem bir de soyadım ile dalga geçiliyordu o yüzden biraz psikolojim ve sinirim bozuldu gerildim bıraktım ama şu an yazılacak olsam futbol kursuna tercih ederdim ve koşarak giderdim hiç bırakmazdım hem ileride bir geleceğim olurdu lisans mı şu an bulunmakta ileriki zamanlarda çok pişman olacağımı biliyorum bunun farkındayım şu an yazılacak olsam futbol kulübü'nün şiddetle herkese tavsiye eder kendimde yazılmaya çalışırdım

0

aslında bir çok kursa karşı ilgim var ancak imkan dahilinde olacak şeyler bunlar tabiki . mesela dans kursu özellikle salsa olabilir enstrüman olarak bağlama kursuna gitmek yine hayalimdir öğrenmeyi çok istiyorum . makyaj ve bilgisayar kursu olabilir . drama eğitim kursu olabilir .mi özelliklee kursuna gitmeyi çok isterdim ama gerçekten sağlam ve çok iyi öğreten hocalardan birebir almak isterdim . sanırım daha çok sanatsal kurslar ilgimi çekiyor

0

bir dil kursuna yazılmak üzere olasam bu kesin ingilizce dil öğrenmee kursu olurdu özellikle öğrenciler için inanılmaz önemli bir şey özellikle okuduğum bölümle ilgili düşününce ingilizce hatta bir tane daha yabancısın benim için çok önemli olduğundan dolayı kesinlikle ingilizce kursuna yazmak isterdim aslında ingilizce seviyem gayet yüksek görüyorum ama spe king kurslarında kendimi daha da ileri seviye götürecek bir kursa yazılmayı düşünüyordum etrafındaki insanlarda söylediğimde bir kız selmacaksınız önce kendinize yatırım yapın ne güzel bir dil kursuna yazılan ondan sonra istersek kişisel zevklerimize yönelik kurslara yazılabiliriz.

0

ben "ney" kursuna yazılmak isterdim. ney çalmayı çok isterim.

0

ben gitar kursuna gittim ama bir ay olmadan bıraktım aslında güzel birsey de ben orda öğrenemedik sonrasında ben kendim yapmayı denemdim olduğu kadar çalıyorum iste bana da yatıyor bu durum.

0

kesinlikle bağlama kursu olurdu yaş ilerleyince daha gidemedim ama çok isterdim

0

çince ya da korece kursu olurdu.çünkü harflerinin farklılığından dolayı pek kola öğrenilebilicek bir kurs değil.

1

işaret dili kursu olurdu. biraz biliyorum ama daha da geliştirmek isterim. birilerinin kalbine dokunmak gerçekten güzeldir. engelli kişiler için işaret dilini öğrenmek istiyorum. çünkü o insanlar biz bu gibi şeyleri bilmediğimiz için çoğu zaman karşılarında herhangi bir muhatap bulamıyorlar maalesef.

0

resim kursuna yazilmak isterdim.resim yapmak insana huzur veriyor özellikle manzara resimleri cizmeyi tercih ederdim.

0

bir kursa yazılcak olsaydım, yabancı dil ve bilgisayar kursuna yazılırdım. bu devirde her ne meslek yaparsan, bu iki şey her zaman lazım olur.

0

ingilizce kursu ve gitar kursuna gitmek isterdim.ingilizce her yerde aranan bir dil.iş yerlerine alimda da iyi bir rol oynuyor ingilizce bilmek.gitarıda zaten böyle hem çalıp hem söylemek için almak isterdim .

0

ingilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum, yüzme de olur

1

yabancı dil kursu olurdu. her insanın her yaşta öğrenmesi gereken bir şey bence. ikinci bir dilde konuşmak, ikinci bir düşünce kapısı aralar insana.

0

arapça kursuna gitmeyi isterdim. ama beceremem herhalde.