1

satardım çünkü bu ülkede ekonomiye dair hiç bir gelişme yok satardım yani

0

eğer gerçekten ihtiyacım var ise satarım.acil bir şeye ihtiyacım var ise kullanmakta olduğum eşyalarıda satarım.çünkü şu zamanda her şey pahalı olduğu için insan elindekileri satmak istiyor.

1

satarım nedne satmıyım kiii... eşya bu geri alınır yani.. o an işimi görüdüğü sürece nden olmasın. şu devirde zaten hrşey para ve herkesın tek ihtiyacı da bu

1

bunu ben düşündüm ve yapıcaktım. denedim ve sulanan birileri oldu anında siteyi sildim ve çıktım. etraf çok abaza dolu. kız başına olacak şey değil ya.. eğer bir süre para sıkıntısı çekersem yine, bu sefer tek başıma bu işe girişmem.

0

evet, ben parasiz kaldigimda esyalarim satiyorum. genelde sattıklarım kitaplarım oluyor ama ara ara giymedigim kiyafetlerimi letgo uzerinden satisa koyuyorum uygun yollu olarak. gerci bu parasiz kalacagim zamanlar icin para biriktirmeye calisiyorum ama para sıkıntısı cektigim zamanlarda kullaniyorum biriktirdigim paralari. yani oyle pek aman aman satmiyorum yani esyalarimi. yani satiyorum ama oyle cokca olacak kadar degil yani. iste zaman zaman hepimiz sinaniyoruz yani. kimi zaman parayla kimi zaman aclikla kimi zaman saglikla gibi. derdini veren rabbim dermanini da veriyor.

0

evet satarım hatta şu an da kullanmadığım eşyalarımı satıyorum. eğer daha da parasız kalsam başka eşyalarımı da satarım.

0

evet satarım hatta şu an da kullanmadığım eşyalarımı satıyorum. eğer daha da parasız kalsam başka eşyalarımı da satarım.