0

teklifi dahi yapılamaz bana. yani ikinci abdülhamid'in de filistin için dediği bir laf var. o zaman tabi filistin osmanlı imparatoorluğu sınırları içerisinde malum. filistin kanla alındı, ancak kanla verilir. bu toprağın sahipleri kanla kazanıp parayla satmak olmaz diye bir cümlesi var. bu cümleyi aynen güzel ülkem için diyorum. atalarımın kemikleri sızlar yoksa... biz bu ülkeyi siz satasınız diye mi kurtardık deseler nasıl cevap veririm hem.

0

öncelikle türkiye''nin ve türk ırkının bir özelliği vardır vatan yani topraklarımız kutsaldır bu topraklar yani kutsal kabul edilen topraklar asla ve asla ne karşılığında olursa olsun verilemez çünkü bu topraklar ecdadımızın kanları ile kurtarılmıştır ve bu topraklarda hayla o ecdadımızın kanları vardır o kanlarla beslenir bu topraklar bu yüzden türk toprakları ne pahasına olursa olsun satilamaz.

0

ne pahasına olursa olsun memleketimin tek bir karış toprağını bile hiçbir şekilde satmam, sattırmam.bu topraklar kolay kazanılmadı herbirinde şehitlerimizin kanı var.

1

düşncesi bile kötü rabnm kimseyi boyle bi durumla karsilastrmasin

2

kesinlikle satmam ve bunu aklımdan bile geçirmem. şunu herkes bilmelidir ki biz bu vatanı kolay kazanmadık, atalarımız kanlarını akıtarak, canlarını vererek bu vatanı bize hediye etmişlerdir. allah hepsine rahmet eylesin. ve halen askerimiz, polisimiz bu vatan için canlarını ve kanlarını feda etmektedir. böyle bir durumda vatanımızı satmamız ya da aklımızdan bile geçirmemiz en büyük ihanettir. hiç bir türk evladı vatanını, milletini, devletini, namusunu ve bayrağını kesinlikle satmaz, satmayı aklıdan bile geçirmez. bu bizim damarlarımızdaki asil kandan gelmektedir.

0

atalarımızın canını verdiği bu ülke asla satılamz zaten öyle bi pra da olamaz. bu ülke bizim bizim kalıcak asla satmam satmaniyeti olanada asla musade etmem öyle bi dünya yok. o kadar şey atlatmışız boyun eğmemişiz para için aslaaaaa

0

türkiye'yi para karşılığında satmazdım. bazı şeylerin parasal değeri paha biçilemezdir. alınıp satılamazlar. varanda öyledir.

0

biz bu toprakları para için sevmedikiki para için satalım.

0

türkiye min her toprağına kurban olayım ben hiç bir şey beni türkiye konusunda sattıramaz.

0

hayır, çünkü onca millet burayı almak istiyor bi düşünün neden

0

yıllarca bir karış toprağı için insanların canını feda ettiği ve etmeye devam ettiği marşının ilk kelimesiyle insanlara korkmamasını söylediği gelmiş geçmiş en büyük komutana sahip olmuş ve bu komutanın yıllarca müdafa edebilmek için elinden geleni yaptığı ve başka devletlerin sömürgesi altında yaşamaması için yıllarca çabaladığı bu ülkeyi. türkiye'yi satmak mı ? bu ülkeyi ne satabilicek bir kuvvet ne de satın alabilicek para yoktur bu dünyada.