0

para karşılığı değerlerinden veya değer verdiğim şeylerden taviz vermem bu çok net ve açıktır bu tarz şeyleri para ile elde edemeyeceğiniz gibi para ile satmanın da hiçbir mantığı yoktur bence dostlarınız varsa kıymetini bilin.

0

hayır tabiki de böyle bir şey söz konusu bile olamaz.

0

hayır tabıkı satmam para gelır gecer dostlk gecerse bidaha gelmez

0

arkadaş mı dost mu ? önce o önemli çünkü bizi bırakın parayı nekadar saçma şeylerden dolayı bile bırakan dostlarımız oldu he tabiki önemli olan bizim ne yapacağımız tabiki cevap olarak satmayız demek en kolayı önemli olan nekadar veriliyor çünkü arkadaşımla anlaşır parayı alırım ? parayı alınca onunla tekrar görüşmeye devam ederim, soruya cevap vermek kolay olan önemli olan gerçekte ne yapacağınız , paraya çok ihtiyacınız var borçlarınız kapanacak belki eşinizi ailenizi mutlu edecek amaçlarınıza ulaşabileceksiniz yüz milyon dolar veriyorlar ? kabul etmez misiniz ?

0

öyle bir şey yapmam.bu tarz şeyler benim kişiliğime ters olan davranıştır.ki sahip oldugum arkadaslarimda öyle kißiler değil ve öyle olsa benim arkadaşım olmaz

0

bazı şeyler parayla alınamaz. bunun ilk sıralarında aileden sonraki kurum olarak dostluk gelir. dolayısıyla paranın satın alamayacağı şeylerden para için asla vazgeçmezdim.

0

para için arkadaşımı satmam ama arkadaşlarım satar .kanımız sağlam kalbimiz temiz .

0

tabikide hayır. para çok kolay bulunur. önemli olan gercek dostluklar. onbir senedir üç arkadasım var ve onları hiç bir şeye degişmem.

0

para karşılığı arkadaşlarımı satmam ama benim satacak çok arkadaşım olduğunu söyleyebilirim.

0

hayır para için hiç kimseyi satmam ben karekterime,kisiligime yakışmaz benim

0

para için her şeyi yapacak insandan korkmalısın.

0

hayır. para onun köpeği olsun. adam satmayiz.