0

insanin kendi kafasina göre mutsuz olmasi

0

ben bu acıyı tamı tamına 4 sene tattım ve allah kimseye bu acıyı , bu alışkanlığı kimseye yaşatmasın. bunun en büyük zor kısmı alışkanlık.
sen birine aşık kolay kolay olmazsın ama kolayca alışırsın ve hayatından çıkartmak da aklından çıkarmak da 6 aya kadar sürüyor.

0

aşk acısı çok zor birşeydir yaşayan için yani geçmesi ve o anı atlatmak oldukça zordur aslında o dönem sancılı bir süreçtir ancak dediğin gibi bir süreçtir bu. aşk acısı ayrılık süreci ile başlar ve bunu kabul etmek zaman alır insan kabullenme sürecine girdiği zaman ancak bu duruma alışmaya çalışır. ve alıştıkça da o süreci tamamlamaya ve geçirmeye çalışır. aşk acısı öyle birşeydir ki sizin yüreğinizi hatta sizi alır götürür öyle acı bir şeydir o evrede ruh sağlığınız bozulabilir ve depresyona bile girebilirsiniz. aslında herkeste farklı bir etki yaratır aşk acısı kimi insan belki kolay atlatır bu durumu kimi insan sonradan farkına varır ve acısını yaşamaya başlar kimi insan içine kapanır o şekilde bir acı duygusu geliştirir kendi içinde yaşar bu duyguyu kimi insan da kendini yerden yere vurur ve nasıl davranacağını ne yapacağını bilmeden avare avare dolaşır. yani aşk acısı göreceli bir kavramdır herkese göre dğeişir ancka hisler değişmez aynı hisleri hissederiz hemen hemen o güven duygusunu hayal kırıklığını o umutsuzluğu yaşarız içimiz de. öyle bir acıdır ki aşk acısı onu yüreğinizde öyle bir hissedersiniz ki kalbiniz acıyormuş gibi öyle bir acı çeker ve hissedersiniz. bunu yaşamak gerçekten zor ancak bu siz istedikten sonra zamanla atlatılabilr. yani insan zamanla atlatabilir bu durumu yetki istesin. zaman herşeyin ilacı gerçekten özellikle kabullenmek bu şüreçte çok önemlidir çünkü kabullendiğiniz şeye alılmanız daha kolay olur. bu bakımdan kabul etmek ve alışmak önemli faktördür. acı çekmek zaten unutmanızı sağlar. çünkü o acıya katlanmak ona dayanmak oldukça güçtür bazı insanlar bu konuda belki daha dayanıklıdır ancak bazı insanlar da dayanıksız ve güçsüzdür bununla nasıl baş edeceğini bilemez. bu bakımdan her yönüyle zordur aşk acısı. aşkın acısı zor olduğu kadar güzeldir de aslında evet mutsuz olursunuz ama onuda görmedim demezsiniz acı insanı olgunlaştırır. acı insana tecrübe katar büyümenizi sağlar öğrenmenizi sağlar zamanla bu durumu atlattıkça da daha iyi görmenizi ve bununla da yaşamayı öğretir.

1

bir dönem çok yaşadım. sonra acı yaşadığım kişiyle evlendim o da ayrı bir konu ama acayip bir duygu. takmamaya çalışıyorsun ama canın yanıyor. belli etmiyorsun ama hersey onu hatırlatıyor. değişik birsey yani ben atlatmak için arkadaşlarıma işime verdim kendimi çok işe yaradı. sonradan zaten pişman olup kendi geldi bana süründürüp geri döndüm. şuan da da allaha şükür çok mutluyuz.