0

ne yazıkki bu acı çok kötü bir duygudur umarım kimse yaşamaz. ve insanlar birbirine bunu yaşatmaz inşallah. çünkü ben eskiden yaşadım. çok üzülüyordum ama kimsenin ımrunda değildim. insanların bizimle işi bittiğinde ne kadar da değişebileceklerini öğrendim. mesela sevgiliyken her şey güllük gülistanlık giderken, ayrıldığında sanki hiç öyle şeyler yaşanmadı iki yabancı gibi oluyor insan. o kadar seviyorum demeler hepsi boşa gidiyor. demekki pekte sevmemiş diyor insan. bir insanı seversek ayrıldığımızda bile güzelce ayrılırız. ama sevmiyorsak ayrılıklarda kötü oluyor. genelde biri sever diğeri sevmez. seven kişi mağdur olurken diğerinin umrunda bile olmaz. o hemen gidip kendine başkasını bulur. maalesef böyle oluyor. ve terkedilen kişi acılarıyla baş başa kalmış oluyor. sonra onu atlatana kadar aylar yıllar geçiyor.

0

aşk acısı zor bir duygudur . insanı derinden sarsar . insanda bazı izler bırakır . aşk acısı çekenler çok iyi bilirler aşk acısı insana neler yaptırır neler . kendinizi yerden yere vuran bitik aciz bir insan haline gelirsiniz . hüzünlü üzgün depresyona girmiş hastalıklı biri gibi davranırsınız bu evre de . tabiki buda bir süreçtir . insana gereken tek şey zaman . zaman geçtikçe herşey unutuluyor geçiyor . fakat o an yani aşk acısı çekerken böyle düşünmüyorsunuz sanki herşeyin sonu gelmiş bir daha mutlu olamayacaksınız gibi düşünüyorsunuz. umutsuz biri haline geliyorsunuz .

0

ask acısı güzel bir duygu aslında tecrübe oluyor insana bir yandan bakınca. her insan bir kere yaşar buaacıyı cahilken özellikle misal şuanki aklım olsa hiç acı cekmezdim ama sıralar çok çekmiştim sonu ne oldu o baktı keyfine ben acı çektiğim ile kaldım . o yüzden acı çekenler tabiki çekin ama kendinizi harap edicek kadar değil hakediyor olsa yanınızda olurdu zaten demekki haketmiyor ki gitmiş. şimdi önünüze bakma zamanı çıkıp gezin kafa dağıtın uzun süreli acı çekmeye gerek yok o kadar da .