0

uykudan kalkinca sebebsiz yere ağlardım hala da düşünürüm niye ağlarsan.

0

kafa üstü düşerken bi anlık refleksle yere değmeden tutmuştu.

1

çoçukluğumda oynadığım sadece bir plastik bebeğim var. kız bebek.. rahmetli annem ona elbise de dikmişti.. benim çocukluğumda 1970 li yıllar.. seçeneklerimiz az idi.. ben o bebeğimin ağzını ve altını delmiştim.. ona bisküvileri ezer su ile karıştırıp yedirirdim.. altını da daha evvelden bağladığım için yedridikten sonra dik tuttuğumda tabii yedirdiklerim akardı.. bende aa sen altına mı yaptın der ve altını açar temiz bez ile yine bağlardım.. bu şekilde kendimce evcilik oynardım..
evlendim, sanırım bana bu el alışkanlıklarının faydası olduysa çocuklarımı büyütürken bakım aşamasında hiç zorluk çekmedim..
aklıma yine getirdiniz sorunuzla o günleri..
yıllar geçti.. şimdi 57 yaşımda torunlarıma bakacağım olduğu zaman inşallah..

0

çocuklarda üç tekerlekli bisikletim vardı. kimseyle paylaşamazdım. çok severdim rengini tam olarak hatırlayamıyorum. bisikletimi sürmeyi çok severdim .bir gün dalgınlığıma denk gelir kapının önünde unuttum geri döndüğümde yoktu hurdacının onu alıp götürmesi ile ben de bisiklet siz kalmıştım çok üzülmüştüm ondan sonra bir daha bisikletim olmadı.

0

ben çocukken en ilginç olayım kardeşimin köpeği vardı yavrusu o o sıcakta yanmasın diye onun üstüne buz koymustum. ama nereden bileyim biz yaniyorsak oda yanigidir diye düşündüm. öyle yaptım insatd biraz saçma yani çocuk saklı ne yapabilirim .

0

kar yağdığında dışarda kar topu yapıp eve getirip bi kabın içinde kar topum üşümesin diye kaloriferin üzerine koymak. eridiğini görüncede ağlamak :(

1

çamaşır suyu içmiş olmam.evet yanlış okumuyorsunuz. çamaşır suyu içtim. ama bile isteye değil tabiki. arkadaşımın evinde evcilik oynuyordum. o kadar çok yorulmuştum ki su içmem gerekiyordu artık. arkadaşımdan su rica ettim. onunda annesi bardağa çamaşır suyunu koyup mutfak tezgahında bırakmıştı. tabiki arkadaşım ne olduğunu farkedemeyip bana getirdi. bende aşırı susamışlığın verdiği telaş ile tüm bardağı tek dikişte bitirmiştim. sonrasını tahmin edersiniz. ani gelen kusma isteği ile çıkarmıştım herşeyi. asla unutamıyorum. ne kadar bilinçsizce yapılan bir hareketti.