0

ben her toplu taşıma aracına bindiğimde birileriyle arkadaşlık kuruyorum yaş cinsiyet konum hiç fark etmiyor ama şu ilginçti birisi ile tanıştık sonra o kişiyle aynı hastanede çalıştığımızı öğrendim ve bir sınavda yardımcı olmuştu bana

0

şuana kadar çok abartılacak kadar bir olay yaşamadım.

0

yani belki de size komik gelecektir ki anlatacağım şey oldukça komik. ben otobüse binecektim ancka binmeden önce de bardakta mısır almıştım mısır satan kişiden. her neyse otobüse bindim ve tam o esna da kartı basacakken mısırla biraz yere saçıldı tabi şöför de biraz müdahale etti otobüs kirlendi birde ayak altındayım tam kart basma yerinde neyse tabi ben mendil çıkardım çantamdan başladım yerleri silmeye dökülen mısırla mendil peçete yardımıyla temizlemeye bir arkadaşımda otobüste ileride oturuyormuş onu görmemiştim daha sonra ben koltuğa geçerken karşılaştık çok güldü o halime yerlere saçtım bir panikle silmeye çalışıyorum bir yandan da insanlar geçmeye çalışıyorlar falan yani öldürüyorsun sen beni diyor ama öyle hakikaten öyle.

0

toplu tasimada en güzel olay benim icin güzel bir kardesimizin birden bire şarki söylemesi oldu vede çok begenildi.

0

yani çok olaylar var ama burda hepside anlatilmazki.

0

soru üzerine bir düşündüm de baya tuhaf şeyler yaşamışim bundan 12 sene kadar önce dolmuşta sigara yakan gençler vardı seksen doksan kuşağı iyi bilir. yaşlı bir teyze astımım var söndür diye birkaç kere ikaz ettikten sonra baktı ki genç laf anlamıyor kalkıp sigarasını elinden alıp pat diye pencereden fırlatip bi dahaki sefere seni de atarım camdan demişti. baya tezahürat falan yapıldı teyzeye. ikinci vukuat lise yılları servis şoförü çevre yolda ilerlerken bi anda durup ben bi arka tekerlere bakayım dedi ve indi kayıplara karıştı. yol kenarında ortalama iki buçuk saat kadar bekledik ne gelen var ne giden herkes yakınlarını aradı servisi terk edip gittik sonunda. çok sonradan anladık ki haber gelmiş çevre yolun sonuna alacaklıları durmuş dolmuş içinde nereye gitse bulacaklar diye adam ne yapacağını şaşırdığı için böyle bir yöntem bulmuş mecburen. üçüncü vukuat işçi servisi. köyden çıktık ilerliyoruz. peşimize takılan bir araç önümüzü kesti. bayan servisi olduğu için herkes tedirgin. adam içerde karım var onu verin gideceğim diyor. karısı inmem ben ise gideceğim diyor. servisci ve işçiler geç kalıyoruz diyor. yarım saat sürdü kavga adam beni oraya getirtme in diyor. kadın defol diyor. servisci işime engel oluyorsun. araba işçi dolu senin yüzüne laf duyamam git iş yerinin orda al karını dedi ve adam ağlayarak ama ise gitmeni istemiyorum karıcım yaa diye arabanın önüne yattı herkes telefona kaydedip sosyal medyada paylaşmıştı. kadın indi ve yola devam ettik. son olarak da şehir dışına gitmek üzere bindiğim otobüsde yan tarafa marjinal bi kız bindi. kıyafet saçlar o biçim düşük bel pantolon yerde nerdeyse. kız oturdu yolculuk devam etti kız uyudu. sonra kız öyle deli gibi uyumaya başladı ki sağa sola dönüp dururken pantolonu sıyrıldı bi çamaşırla kaldı ortada hala uyuyor yanındaki tip de uyuyor. ben pencere kenarındayim eşim yanimda kız yan koltukta. ameliyatlıyım bi de dikislerden gülemiyorum bile. bir çok kişi uyandırmaya çalıştı kalkmadi. teyzenin biri üstünü örttü artık kendi ceketiyle. ilginç olan sabah kendi uyandi birşey yok gibi pantolonunu giydi gitti. ben hala şoktayım.