1

kefillikle ve dolandırılmakla başıma gelen haciz icraları yakın kardeşlerimden bile borç alamadan kendi çabalarım ve eşimdi yardımlarıyla ödedim.

0

üniversite sınavını kazanmam ve zamanında bitirmem. ayırıcıya ilk araba sürmemde şehirlerarası yolculuk yapmam hem de tek başıma. isparta’dan aksaray’a gitmek gibi.

0

bu güne kadar başardığım en zor şey doğum ve anne olabilmek.
iyi bir anne olduğumu düşünüyorum.

0

bugüne kadar yaşadığım en zor şey çok yakın bir arkadaşımı kaybetmem olmuştu canımdan çok sevdiğim insan her şeyimi paylaştığım insan yediğim içtiğim ayrı gitmeyen dostum kardeşim trafik kazası nda vefat etti gerçekten bu durum beni çok fazla yıpratmıştı haberini aldığım gün dünyam başıma yıkılmıştı inanmıyordum inanmak istemiyordum yalanlıyordum öğrendiğim günden sonra 3 ay kabus gibi geçmişti öyle bir boşluğa düşmüştüm ki her yerde onu arıyordum ona ihtiyaç duyuyordum hemen hemen her gün alıyordum annesini babasını arıyordum konuşuyordum onu sesini sanki başkasında arıyordum ciddi anlamda büyük bir çöküntü yaşamıştın suan anlatınca bile içim bir tuhaf oluyor için gerçekten çok zordu kolay kolay atlatmamıştım hayatım boyunca yaşadığım en zor şey o muydu hayır değildi yani buna benzer eşdeğerde olan şeyler yaşadım ama beni sarsan ve yıkan şey arkadaşımı,dostumu kaybetmemdi

1

anne olabilmek zor gibi geliyordu ama anne oldum iyi bir anne olduğumu düşünüyorum.