0

bugüne kadar yaptığım en iyi şey bana kötülük edenleri allah'a havale edip kendi hayatıma devam etmek. karşılıksız yaptığım her iyilik bana artı olarak döndü. o yüzden iyilik yapmak her zaman en iyi yaptığım şey.

0

şuan sorumani de olmak uzun zamandır yaptığım en guzel sey:)

0

bu güne kadar en iyi yaptığım şey bir evlat sahibi olmak.
o hayatıma girdiğinden beri dünyam şenlendi.
aydınlandı günlerim.
ona olan sevgimi tarif etmem mümkün değil hayatımda verdiğim en iyi ve en doğru karar anne olmak.
rabbim iyi ki bana bir evlat verdi ve bana bı mutluluğu yaşattı.
allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin.
evlat sahibi olanlarında evladını bağışlasın.

0

bu benim en güzel anımdır ve her hatırladığım da iyi ki dediğim bir davranıştır. liseydim sanırım çünkü eski evimizdeydik. kapı çaldı bir gün gittim açtım yaşlı bir amca. ben saniye'ye geldim dedi. zorla konuşuyordu o kadar yaşlıydı ki. saniye kim amca dedim burada öyle birisi yok. ben saniye'ye geldim diyor başka bir şey demiyor. neyse ben şaşırdım annemi çağırdım, yan komşumuz falan geldi. amcanın konuşmalarından hiç bir şey anlamıyoruz. saniye diyor başka bir şey demiyor. en son ceketine iğneyle tutturulmuş bir not bulduk. 'babam alzheimer hastası ben kızıyım bu da benim numaram lütfen beni arayın' kağıtta yazan numarayı aradık. kızı çok telaşlanmıştı babası kayboldu diye adresi verdik almaya geldi ve birlikte gittiler. aradan iki gün geçti amca tekrar geldi biz tekrar kızını aradık. tabi amca her gelişinde saniye'den başka bir şey demiyor. bir gün merak ettim kızına sordum dedim abla saniye kim diye. saniye benim halammış ben kendisini hiç görmedim babamla da küsmüşler zamanında dedi. baktım amca her fırsatta geliyor ve boynu bükük gidiyor saniye'yle konuşamadığından. anneme dedim gelsin ben saniye'yim diyeceğim. annem inanmaz tanımaz mı hiç kardeşini insan dedi. anne hasta adam nereden anlasın dedim. neyse amca tekrar geldi bende hemen başıma yazma falan aldım. gel abi hoş geldin dedim. o an gözleri o kadar parlayarak yüzüme baktı ki anlatamam. geçtik oturduk. halimi hatrımı sordu. bende onun durumunu sordum derken saniye ben sana çok kötü davrandım zamanında çok dövdüm dedi. biliyorum abi dedim. bak ölüm yakın bana hakkını helal et rahat öleyim dedi. bende öyle deme abi allah uzun ömürler verir inşallah hakkım da sana helal olsun dedim elini öptüm. acıkmış yemek istedi sonra. yemeğini hazırlayıp kızını aradım. evden o kadar mutlu ayrıldı ki anlatamam. o günden sonra da asla gelmedi bizim eve. sanırım içi rahat etti artık.

0

bu güne kadar yaptıgım en dogru şey hayatımda olması zararlı olan insanları hayatımdan cıkarmak oldu

0

pırlanta gibi bir evlada sahip olmak rabbim herkese hayırlı akıllı evlatlar nasip etsin tüm evlatları rabbim ailelerine bağışlasın içinde bizlerle beraber inşallah