0

o kadar gururluyum ki yani hayata etmem gerekirse ölurum yine etmem

0

rededilecegimi bile bile neden gidiyimki hani bir umut olsa neyse gidersinde o sekil erkeklik mi yada esseklikldir bence eminim

0

evet ben bir erkek olsaydım red edileceğini de bilsem teklif ederdim.kizlar biraz nazlı oluyor agirdan alıyor tabikide birazda hoş oluyor ) red et tekrar teklif et filmlerdede öyle hayır der sonu büyük aşk olur bence biraz israrci olcan kizlar bana göre cunku seviyorda teklif ediyorsan bu bir cabadir.

0

reddedilmek kötü bişey daha önce denemedim denememde

0

ederım yada etmem ama asıksam ugrasırım ederım belkı sen ne yapardın

0

valla reddedilceğimi bile bile çıkma teklifi etmek saçmalık olur uzaktan severdim ha eğerki çok sevdiğim biriyse sadece hoşlantı değilse yinede şansımı zorlardım biraz peşinden koşabilirdim.

0

reddedilceğimi bilsem içime böyle bir şey sezse kendimi boşa yormam çünkü reddedilmek kadar kötü bir duygu yok. başıma böyle bişey geldi, boyumun ölçüsünü aldım akıllandım.

1

bir gün ölecegimizi bile bile yaşıyoruz. eger red edileceksen bile seviyorsan gidip teklif edeceksin. ben olsam ederdim. boşsuna demiyorlar umut fakirin ekmegi diye. bi umut iste belki kabul eder.

0

ben bayanım kimseye çıkma teklifi yapmadım yapmam da asla ne işim ama teklif eden kızlar gördüm.

1

reddedileceğimi bile bile çıkma teklifi ederdim. çünkü duygularını saklamak başkalarına fırsat vermektir. hayat süprizlerle dolu.