0

benim de en büyük derdim işsizlik gerçekten.bir türlü kafama göre bir iş bulamıyorum aslında artık kafama göre bir eş arayışından da geçtim.hiçbir şekilde iş bulamıyorum. gerçekten çok aşırı derecede bir işsizlik durumu var. zaten küçük bir şehirde da yaşamış olduğum için iş olanakları da oldukça kısıtlı. bunun dışında çok şükür başka bir problemim yok. umarım kısa zamanda doğru düzgün severek yapabileceğim bir iş bulabilirim. bakılmış bulduğumuz zaman da başka ne kafamıza takacağız.insanoğlu zaten hangi derdi giderse gitsin yerine başka dert koymaya çok iyi biliyor.

0

işsizim.. babam bir yandan işe girme dur şurayı zorluyorum seni oraya sokarız diyor. bende orayı hiç istemiyorum. param olsa kitabevi açacağım ama para yok malesef ki. işte burada da parasızlıktan dolayı para kazanacağım diye takılıyorum. belki birşeyler kazanırım da para biriktiririm az çok.

0

çok küçük yaşlarda alkolik bir baba ile büyüdüm. hergün içip içip dövdü. hayatımda hala etkileri var. 14 yasımda da öldü kendisi. ne olursa olsun babamdır hakkım helal olsun.

0

yarın vizelerim başlıyor, hala çalışmadım, çalışmaya da niyetim yok