0

eski sevgilinizin yeni sevgilisi sizi dinliyor olsa ona ne derdiniz?

burasi karisicak vaziyet alin :)

9 cevap
0

valla kimseyi kötülemek istemem. iyi şeyler söylerdim sanırım.

0

bu adamın değerini bil çünkü o saf ve korumasız.

0

eski sevgilim yok henüz ve onun sevgilside yok haliyle . ben birşey demezdim suratlarına bile bakmazdim. sonuçta mazide kalmış birşey herkes eseri kadardır. bende yoluma bakarım.

0

sana hiçbir şey demiyorum yaşa ve gör derim.yaşar görür bana dönerse sessiz kalırım

0

evli ve çocuklu bir kadın olarak artık bunlar çok geçmişte kalmış birer gülünç anı olmaktan öteye geçmez benim için. ama şu kadarını söylerim. benim içimde hiçbirşey kalmadı hep söyleme şansım oldu. ben evlenmeden önce ayrıldığım nişanlımın karısıyla da konuştum ondan önceki dönmek isteyeninki ile de. o yüzden buraya yazmaya lüzum yok suratlarına söyledim zaten . fakat en keyiflisi benimleyken kahpelikte level atlayıp benden sonrakinde yanınca yeniden benden başlamak ister gibi yapamıyorum yeniden deneyelim diyen bi hıyar vardı. dedim ki "kıl dönmesi sağlığa zararlıdır"

0

ben yandım sen yanma derim. ben bıraktıysam ben ayrıldıysam vardır bir bildiğim. ama tabi şansını denemek isterse tabiki de denesin. sonunda benim haklı olduğumu o da görecektir.

0

bak kızım işe yaramaz bir adamla evlendin allah sana kolaylık versin ya da vermesin beni ilgilendirmiyor ama gerçekten kendine yazık ettin senin için çok üzülüyorum çok

0

herkes kendi yoluna bakar kimseyi kötülemek istemem

0

öncelikle buna kendim yazim senin yurudugun yolda bizim ayak izlerimiz duruyor dönde karsindakine bak sor anlatsin sana