0

maden suyu mideyi rahatlatır.daha çok kuru fasulye, nohut gibi yemekler yediğimizde daha çok meydana gelir. genellikle gaz yapar. maden suyunun oldukça vücudumuza faydaları vardır. bunlardan ilki vücudumuza mineral ,kalsiyum ,magnezyum gibi vitaminler sağlar. özellikle de kemik sağlığını geliştirir. kemikleri güçlendirici etkiye sahiptir. daha çok çocukların içmesi önerilir. doktorlar ve uzmanlar tarafından. o yüzden maden suyu günde en azından bir bardak içmeliyiz. kalsiyum açısından da oldukça faydalıdır vücudumuza. genellikle dişlerdeki dokularda sağlam olmasına yardımcı olur. o yüzden hem mineral bakımından hem de vücudumuzun dokuları bakımından çok faydalıdır. maden suyu vücudumuzda faydası vardır. o yüzden insanlar sık sık içmelidir. en sevdiğim özelliği ise vücuttaki yağ oranını azaltması yani dengelemesi. genellikle yağlı yiyeceklerden sonra vücudumuz yağ oluşur.o yüzden genellikle yağlı yiyeceklerden sonra en azından bir bardak maden suyu içilmelidir. özellikleri kolesterolu düşürme özelliği vardır. tansiyon hastalıklarında şeker hastalarında oldukça faydalıdır. sık sık tüketilmelidir. genel anlamda maden suyunun faydaları bunlardır. vücudumuza zarar daha çok faydası vardır.

0

bir çok faydası vardır . kemikleri geliştirir ve hazmı hızlandırır ve.

0

maden suyu tüketerek vücudumuzun mineral değerlerini yükseltebiliriz.maden suyunun içinde insan sağlığına yararlı bir çok mineral bulunmakta.örneğin 200 ml bir maden suyunda, amonyum,kalsiyum,magnezyum,potasyum,demir,sodyum,fosfat,bikarbonat gibi bir çok mineraller bulunur ve özellikle yaz aylarında çok yararlıdır maden suyu tüketimi.ayrıca hazımsızlığa da iyi gelir.

1

kalsiyum eksikliğine,d vitamini eksikliğine iyi gelir . içinde bulundurduğu değerli minareler olduğundan dolayı faydalıdır.

1

kalsiyum kaynağı olduğu için kemiklere iyi gelir, bikarbonat iyonları ile vücut yağını dengeler, magnezyum sayesinde kan basıncını dengeler, kötü kolestrol üretimini durdurur, sindirimi kolaylaştırır, zihinsel yorgunluğu engeller, mide asidini dengeler, kas gelişimine katkı sağlar, cildin parlaklığını arttırır bunların içinden en önemlisi bence yemeklerden sonra içilen bir maden suyu mideyi rahatlatır sindirimi kolaylaştırır, şişkinliği alır.

1

hazımsılığa iyi gelir,çok sağlıklı bir içecektir maden suyu tüketimi yaz ayında terlemeyle kaybettitğimiz minerali bize geri verir,mineral açısından çok zengin olan bir içecek olduğu için hamilelere önerilir,kemik sağlığını geliştirir,vücut yağını dengeler,kan basıncını dengeler,kötü kolesterol üretimini durdurur,mide asidini dengeler,kas gelişimine katkı sağlar,zihinsel yorgunluğu engeller,cildin parlaklığını artırır,saçları güçlendirir fazlası zarar verebilir tabi herşey ölçüsünde güzel
,

1

sindirime yardımcı oluyor ve içindeki doğal mineraller sayesinde cildi güzelleştirmiyor, cilde sağlıklı bir renk veriyor , ışıldayan tok bir renk. ve sindirimi kolaylaştırdığı için bir nebzede olsa zayıflamaya yardımcı oluyor.

0

maden suyu tüketmek yediğimiz yemeği sindirmeye yardımcı olur.