0

eğer bidaha geri gelseydin aynı hataları düzeltmeye çalışırdım ve ülkelerin düşman olmasını istemezdim

0

yaşım 32 yaptıgım hiç bir hatayı yapmazdım tekrar gelmeyi ve zamanı gerşye almayı o kadar cok isterdimki anlatamam. farkı olmasını istegğim bir cok sey var aslında dünyanın daha iyi suankin tam tersinede olmasını isterdim .

0

öncelikle dünyaya yeniden yeniden gelecek olsaydın çoğu insanın aklına gelmeyen bir şey ama makyaj malzemelerinde gıdalarda giyimde neredeyse satılan her üründe hayvanların kullanılmasını istemezdim yapmayan markalar insanlar çok takdir ediyorum ama onları kullanmaya çalışsam da bunu yapan vicdansizlar çok zira hayvanlar kimsenin malı olmak için gelmedi i̇nsanların yüzlerine sürdüğü makyaj malzemeleri oda parfümleri saç boyaları verebileceğim örneklerden sadece bazıları

0

dünyaya yeniden gelmek isteyeceğimi düşünmüyorum. bana yetti yeterince. bir an önce bitsin ve gideyim. benden sonrakiler düşünsün neler olacağını. şurda altı üstü yaşayacağımız 50-60 yıl. denk geldiğimiz döneme bak. isviçre de şişe toplayıp öğütücü kutuya attığın zaman 1 dolar para veriyor. biz şişeleri yollarda kırıyoruz.

0

yöneticilerin farklı olmasını ve insanlar tarafından yönetilmemesini

0

dünyaya yeniden gelecek olsam dünyanın daha adeletli ve daha eşit koşullar da daha barışçıl bir şekilde yaşanmasını gönülden isterdim. kötü insanların üfleyince kayıp olduğu bir dünya.

0

dunyaya birdaha gelseydim.turk kurt ayrimi olmamasini isterdim.terorun olmamasini isterdim.herkez daha rahat yasasin yoksulluk olmasin isterdim.en cokda. muslumanligin yayilmasini istemisimdir.

0

kendımın farklı olmasını ısterdım daha calıskan olmayı

0

dünyaya yeniden gelseydim tüm insanların iyi, görgülü, mutlu, sağlıklı, uzun ömürlü, yardımsever, dürüst, eşit haklara sahip olmasını isterdim.

1

fiziki özelliklerimin farklı olmasını isteyebilirdim yeni bir tecrübe adına.

0

dünya’ya tekrar gelecek olsam neler isterdim.
adalet isterdim.
eşitlik isterdim.
kadın cinayetleri’nin olmamasını isterdim.
çocuk tecavüzcüleri’nin olmamasını isterdim.
maddi sıkıntıların olmamasını isterdim.
eğitimle alakalı herşeyin ücretsiz olmasını isterdim.
içtiğimiz suya para vermemek isterdim.
hiç bir yavru’nun anne babasından ayrı olmamasını isterdim.
daha bir çok sıralayabilirim.
kısacası dünya’nın yaşanabilecek biryer olmasını isterdim.

0

dünyanın farklı olmasını isterdim,insanların farklı olmasını isterdim.

0

dünyanın farklı olmasını isterdim. insanların bu kadar kötü olmamasını isterdim.