0

eğer ben dünyaya yeniden gelsem ilk olarak paramin çok olmasını isterdim sonra o parayla kendime ev araba alırdım sonra durumu iyi olmayan insanlara yardım ederdim çevreme güzel şeyler yapardım en önemlisi de dünyaya gelme sebebim olan allah a ibadetlerimi yapardım ve sağlıklı mutlu yaşamak isterdim.

1

dünyaya yeniden gelmiş olsam yanlış tercihlerimi hayatıma alıp, zaman kaybı yaşamazdım.

0

dünya'ya yeniden gelmek istemezdim çünkü dünyadaki kötülükler midemi bulandırıyor. ama illaki dünyaya geri gelmem gerekseydi aynı karakterde olup, zengin olarak dünyaya gelmek isterdim.

0

ben gelseydim eski halimle olmak istemezdim daha güzel hayatım olmasını isterdim

0

insan seçemiyor kendini dimi mevlana ne olursan ol gel demiş yine yalnız olmayı tercih ederdim kalabalığın içinde

0

dünyaya yeniden gelsem miladi yollara yakın bir tarihte sıradan bir köylü

0

dünyaya yeniden gelsem yine aynı şartlarda aynı kişi olmayı seçerdim çok şükür hayatımdan çok memnunum

0

biz tirnaklarimiz kaziyarak geldik buralara kimsenin imkani ve şartlarina gerek yok yaradan bize hangi şekilde yaşicaksak oşeklde yaşar vegene kaziya kaziya gelmek itedigim yere gelmeye çalisirdim.

0

sartların cok onemı yok allahın sessızk ullarından olmak ısterdım

0

dünyaya yeniden gelsem allah'ın beni nasıl dünyaya tertemiz bir şekilde getirdi işte öle kalmak isterdim allah yolundan allah'a laik bir kul olmak isterdim en başından yani

0

dünyaya yeniden gelme ihtimalim olsaydı kesinlikle bu halimde gelmek istemezdim. daha özgün,özgür,zengin,mutlu,saglıklı,huzurlu bi insan olarak gelmek isterdim. sartlar güzelse hayat yaşamakta güzeldir. sartlar kötü ise ölmek için bir köşede beklersiniz.

0

biraz fazla paramın olmasını isterdim.