0

dünyaya yeniden gelsem ben tabiki hayalim futbolcu olmakdi iste bazen insan istediklerini yapamiyor bazen hayat şartlari bazen aileden dolayi suan yazilimciyim.ama bu sefer herşeyimi koyar futbolcu olmak için çabalardim.ama şuanki işimdende menunum tabiki.

0

keşke aynı bedende tekrar hayata gelme şansım olsa şuan bambaşka bir hayatım olurdu herhalde . tıp alanına yönelirdim yada öğretmen falan olmak isterdim . ama kesinlikle çalışkan bir öğrenci olup başarılı olurdum şuan ki gibi olmazdim yani

1

yeniden dünyaya gelsem degistirecem çok şey olurdu hayatımda aslinda. şuan işsizim. kendime kariyeri iyi olan bir meslek seçerdim. hukuk olabilir ,tıp olabilir, mühendislik olabilir. çünkü bunların çalışma saatleri hem kısa ,hem kazançları iyi, hemde izin günleri falan daha çok. yani her anlamda rahat meslekler. ben kasiyerlik yaptım.adi üstünde kariyerlik ama onun yanında ne işler yaptım ekstra kasa taşı, onu yaşı bunu taşı bel ağrılarından duramazdım. işte adaletsiz dünya böyle kariyerin varsa rahatsın yoksa rezilsin işte.

0

tabii ki hemşire olmak isterdim. daha önce çok istemiştim. ama ne yazık ki rahmetli babam çok katı bir insandı ve yatılı olduğu için sağlık meslek lise' sine gitmeme izin vermemişti.

0

hep öğrenci olarak kalmak en iyisi bence