0

başakşehir bu sezon çok güzel ilerliyor fakat geçen sezon olduğu gibi son zamanlarda doğru sıradan düşeceklerini düşünüyorum fenerbahçe çok geride kaldı bu şekilde de yukarı çıkabileceklerini düşünmüyorum beşiktaş galatasaray arasında bir kapışma olursa buradan da galatasaray'ın galip çıkıp şampiyon olacak yüksek ihtimal

0

bence bu sene süper lig'de medipol başakşehir şampiyon olabilir diğer yandan 4 büyüklerden galatasaray fenerbahçe trabzon ve beşiktaş'ın durumu şu anda kötü fenerbahçe ve trabzonspor'un şampiyon olma gibi bir durumları yok ama beşiktaş-galatasaray bu yarışın içinde olabilirim bu hafta sonu oynanacak beşiktaş galatasaray maçını kazanan şampiyonluk yarışında bir adım öne geçer diğer yandan şu anda ligi şampiyonu durumunda bulunan galatasaray bence bu sene şampiyon olamadı lider olan medipol başakşehir şanslı büyük bu sene şampiyon olabilir başakşehir öte yandan beşiktaş'ın da şansı var eğer beşiktaş ilk yarıya kadar kötü sonuçlar almazsa iyi transferler yaparsa 2. yarı iyi performans gösteren şampiyon olabilir bu durum galatasaray için de geçerli her iki takımda şampiyon olabilir ama medipol başakşehir'in şansı daha çok.

0

fenerbahçe galatasaray beşiktaş trabzonspor başakşehir antalya konya rizespor

0

şu anda futbol olarak takımlarımız pek tat vermiyor. bu yüzden tahminde bulunmak çok zor. devre arasındaki takviyeler sonrası fikir oluşabilir. başakşehir geçmiş sezonlardaki gibi iyi başladı ve ligin ikincisi konumundalar. kapalı futbol oynayarak kontra ile ve duran toplarla kazanıyorlar. uzun vadede bunun işlevsiz kalacağını düşünüyorum. ki her sene ligin sonlarına doğru olan hep aynı oluyor. beşiktaş takımı topa sahip olarak oynamaya devam etseler de savunmayı açmakta zorlanıyorlar. gol yollarında vagner love etkili olamaması, mustafa pektemek alternatifinin de işe yaramaması devre arasında santrafor transferini de zorunlu hale getirdi. genç güven yalçının son maçta gol bulması alternatif olarak bir seçenek sunması adına önemli. galatasaray takımı ligin diğer takımlarına göre daha toparlanık bir görüntü sunuyorlar. ama onlarında sakatlıklarla başları dertte ve bun6n yanında cezalı oyuncular da olunca kadro oluşturmakta zorluk çekiyorlar. onların da tıpkı beşiktaş gibi santrafora ihtiyaçları var. bunun yanında bir de stoper mevkine takviye yapması gerekmekte. ligin bir diğer şampiyon adayı fenerbahçe bu sezon da teknik direktör değişikliği ile başladı ve işler iyi gitmediğinden hoca ile yollar ayrıldı. yardımcısı koeman ile iyi bir çıkış yakalayan fenerbahçe yeniden taraftarını heyecanlandırdı. zirveden epey uzak kalmasına rağmen devre arasına kadar puan toplayıp diğer kulüplerin kaybetmesini beklemek zorunda. ligin sürpriz takımları arasında kasımpaşa ve lige geçen sezon yükselen yeni malatyaspor olarak gözüküyor.

0

fenerbahceliyim ama biz boyle gidersek sampiyon olamayiz ama bence bu senede besiktas olabilir yada galatasaray

0

ben bir fenerbahçeli olarak bu sene başakşehir şampiyon olur diyorum çünkü kaç senedir hakedicek çok şey yaptılar ama bı türlü olamadılar inşallah bu sene olacaklar.

0

bence başakşehir iyi götürüyor. ama beşiktaşlı bir futbol aşığı olduğumu söylemeek isterşm . bzi yine iyi yendiler zaten bundan önceki son dört maçta hiç yenilgi almamışlar . ilerde adebayor olsun , kanatlarda elia olsun visca olsun ortada irfancan olsun çok kalteli bir takımlar . ayrıca gerçekten takım olmayı başarabilen nadir takımlardan

0

bu sene anadolu takımları diğer senelere göre oldukça iyi durumdalar. bunu büyük takımları yenmelerinden anlayabiliriz. bu sene başakşehir hem hücum hattı ve defans hattıyla çok iyi durumda. defansları çok iyi. bunu 11 haftada 4 gol yemesiyle anlayabiliriz. ben bu sene başakşehirin şampiyon olacağını düşünüyorum.

0

bir fenerbahce taraftarı olarak busene büyük takımlarda hem içerde olsun hem dışarda olsun çok basarisizlar başakşehir futbol kulübü olur.

1

sonuna kadar sarı kanarya fenerbahçe yaşasın

0

trabzonsporluyum bence trabzonspor olur

1

fenerbahce olsun takimimi tutuyorum

0

fenerbahceliyim fakat galatasaray olur diyorum