0

çoğunlukla ciddi elbiseler giymeyi severim takım elbise saat tesbih güzel bir ayakkabı cepken daha çok bu tarz seviyorum ama ruh halime göre değişiyor ikizler burcuyum bazen de çok sportik giyinmeyi seviyorum ama kesinlikle keskin renk giyinmeyi sevmiyorum maalesef bana hitap etmiyor daha çok ağır başlı giysileri tercih ediyorum

0

genellikle spor giyinmeyi severim.ancak ara sıra süslü bir şekil de dışarı çıktığım olmuştur. bazen abartrığım olur. kışın genellikle siyah kot veya çeşitli mavi renkte kotlar giyer üzerine renkli kazaklar tercih ederim. kalın giyinmeye çalışırım. genelde kışın hep notlarıma çıkarım. veya etek çorap üstüme gömlek tarzı birşey giyerek dışarı çıktığım olur . aynı zaman da tayt ve tunik de giyebilir bunu çizme yada bot ile giyerim. yazın daha çok uzun etekler giyerim renkli uzun etekler üstüme kısa ince salaş veya normal badiler giyerim. yazın daha çok spor ayakkabı ve açık ayakkabı tercih ederim. kot pantolon veya etek uzun kısa yada tunik şeklin de tayt ile kombinleyebilirim bu şekilde giyinmeyi seviyorum.

0

giyim tarzım spor olarak lanse edilebilir, güzel jan janlı bir spor ayakkabısı ve şık bir pantolonla giyim kombinini oluşturmuş olurum.hayatımda gömlek giymeyi pek sevmem, sivri burun ayakkabı da giymem asla.

2

giyim tarzım genellikle sade ve spor olarak giyiyorum. en çok tercih ettiğim spor olarak tercihim arasında. sade şeyleri düğünler giyiyorum.

0

daha çok salaş giyiniyorum koyu renkleri kendime daha çok yakıştırıyorum özellikle siyahı

0

çoğunlukla kot pantolon giyerim üstüne bir t shirt veya bluz giyerim . altına spor ayakkabı ile kombinlerim.

0

ferace giyiyorum. vücut hatlarimi belli etmeyen.

0

giyim tarzım gideceğim yere göre değişir daha çok rahat ve bol takılmayö seviyorum düz tsort + kot pantolon yada siyah pantolon giyerim tsortlerim genellikle mevsimine göre koyu ve açık renklidir koyu renkleri seviyorum.üzerinde çok baskı olan tşörtleri tercih etmiyorum anime tşörtleri dışında tabi

0

genel olarak salaş, koyu renkler tercih ederim. klasik giyim nadiren tercih ederim. şıklık yerine rahatlık daha önemlidir benim için.

0

spor giyiniyorum jean üzerine tişört spor bir ceket spor ayakkabı ve sırt çantası kullanıyorum genelde

0

spor bir tarzım var genelde kot ve t-shirt giyiyorum altına da spor ayakkabı.