0

ikisinden de alışveriş yapıyorum ama ilk tercihim a101 olur çünkü malları bim e göre daha markalı ve daha iyi bence

0

ikisinden de alışveriş yapıyorum fakat önceliğim bim'den yana olur �m dalyan olmasında iki sebep var bim'de gerçekten çok kaliteli ürünler satılmakta aynı zamanda bununla beraber hem bim'de hem de 101'de bulunup bim'de daha ucuz olan çok fazla yiyecek ve içecek var mesela ünlü markalardan cips alıyorsunuz 5 lira veriyorsunuz paketin yalnızca dörtte biri beşte biri dolu im'den cips alıyorsunuz 2,5 lira bilemediniz maksimum 3 lira veriyorsunuz paketin yarısı yarısı dolu bununla beraber bim'in çikolatalarında a101'in çikolataları dayanmakta üzerine dayanmayan çikolataları çok fazla sevmiyorum çikolata markası gerçekten çok önem var zaten bir şey bazı ürünler yedikten sonra ülker'in çikolataları bile hoş gelmemeye başlıyor ama şunu da söylemeliyim ki bim'de direk yabancı marka öyle efsane çikolatalar var ki bu arada araştırmıştım gerçekten güzel markalar benim gibi çikolata hastası bir insan bile ben ülkenin çikolatalarını beğenmeyen bir insanım bayılarak o çikolataları yedim yalnız o çikolatalar çikolata reyonunda bulunmamakta aynı zamanda kasa yanında bulunan çikolataların arasında da görmedim daha önce hiç genelde bim'de birkaç tane alanda sepetler oluyor bu sepetler içinde bisküvi çikolata tarzı değişik ürünlerin toplandığı saçma alan bulunuyor bu alan içerisinde oluyor çikolatalar a paranız yoksa ve karnını doyur manız gerekiyorsa bim'den bir ekmek bir barbunya konserve alabilirsiniz gerçekten konserve yiyecekleri yani barbunya için söylüyorum çok lezzetli bununla beraber alper'le rulo pasta çoğu markette satılmaz ken im'de satılıyor ve bu bu gerçekten harika bir şey içecekler bakımından kıyaslama yapıldığı zaman markalarının kalitesini tabii ki de altında kalıyor ama fiyat değerlendirmesi ile beraber kalite değerlendirmesi yapılırsa bence aradaki fiyat farkına karşı gayet kaliteli ürünler karşımıza çıkartıyor tabii tüm bunlarla beraber aynı zamanda unutulmaması gereken bir şey var ki yazın vazgeçilmezi marketler yaz sıcağında hava 30-40 derecelerde kavrulurken kapıdan içeri girdiğiniz girdiğiniz anda püfür püfür esen soğuk bir hava sizi karşılıyor özellikle bimler genelde daha serin oluyor sebze meyve bakımından değerlendirilecek olursak maalesef bim bu konuda çok büyük bir kayba uğruyor ürünlerini paket şeklinde satması belirli bir kilo kadındaki zorunlu olarak aldırması bununla beraber paketlerin içinden çürük çıkması domatesleri yenmeyecek kalitede olması bakımından sebze reyonu tam bir fiyasko dediğim gibi her insanın maddiyata her zaman iyi olmayabiliyor �zellikle öğrenciyseniz gerçekten bim ve 101 vazgeçilmeziniz oluyor hem karın doyurmak hem de ufak çaplı tatlı çikolata gibi hazları karşılamak açısından bence fiyatına göre gayet yeterli marketler

0

ben iki yerdende alisveris yapiyorum .hani bazen yakinlik 've uzak olursa havanin soguk 've yagisli veya gunesli olmasinda etkiliyor.ama ikside kakite konusunda iyiler cesitlilik bakimindan ise bim. ise a101 den bir adim onde 've hani fiyatlqrda kada kafaaya nerdeyse bence a101 cesilerini arttirsa daha cok musteri potansiyeline ulasacak bir marketler zinciri bence.

0

illa ikisinin arasında seçim yapacaksam bim derim. a101'de kötü şeylere denk geldim, hem kendim hem arkadaşlarım hem de duyduklarım var. hiç hoş olmayan şeyler yani. şikayet edilse de düzelmiyor. her gün sktleri kontrol ettiklerini söylüyorlar mesela ama olay skt değil... bilemiyorum. a101den hiç alışveriş yapmıyorum diyemem yapıyorum ama biraz da mecburiyetten. ama çok çok dikkat ediyorum. hatta a101den hiç almadığım ve almayacağım ürün sayısı gün geçtikçe artıyor.

0

önceliğim a101. yakın, ucuz, temiz ve yardımcı oluyorlar.

1

ben sadece migros'u tercih ediyorum. arada carrefour'a da giderim. ama en çok her gün bir kere mutlaka uğradığım tek adres migros'tur. aradığım her şeyi gözüm kapalı bilirim hangi reyonda ne var diye.. aramam, zaman harcamam fazla.. seviyorum migros'u.. kasiyer kızlarım var, yıllar içinde bir çoğunu evlendirmişimdir.. :) artık aileden olmuştur bir çoğu da..

0

bim ve a101 ülemizdeki en ekonomik iki marketten biridir bana göre a101 daha bir yakın gelıyor ee nede olsa sloganından belli ucuzluğu a101 harca harca bitmez.

1

sen de sevmiyorum çünkü aradığım hiçbir markayı bulamıyorum ikisi de kendi markalarını tanıtıyorlar ve ürünlerinin çoğunu beğenmiyorum senin de pek tercih ettiğim söylenemez ama uygunluk bakımından gerçekten ikiside çok uygun ucuz

0

benim için tüm marketler önemli bulmak istediğim bi şeyi hepsinden çok birinde bulma ihtimalim oluyo

0

ikiside aynı seviyede geliyor her ikisinden de alışveriş yapıyorum

0

ikisini de tercih etmiyorum. benim mahallemin güzel bakkalı varken onlara gerek yok. her türlü bakkalla aynı fiyata satıyolar zaten araba pek bi fark yok. kredi kartıyla alacaksam da bakkala yazdırıyorum hesaba maaş günü ödüyorum. aynı hesaba geliyo en azından benim mahallemin bakkalı kazanıyo zenginlere kazandırmıyorum.

2

aslında ikisi arasında tam bir tercihim yok. evime en aykın olan a101... o yüzden biraz daha çok gidiyorum oraya. ama yolumun üstünde bim varsa oradan da alabiliyorum. bimin bazı ürünleri oldukça güzel. mesela dost yoğurt. özellikle süzme olanını çok beğeniyorum. cardella makarna bime ait mi bilmiyorum ama en çok orada bulunuyor ve en iyi makarna onlar bence. bir de saban bakliyatlar süper. nohutu, kırmızı mercimeği, baldo pirinci çok iyi. başka marketlerle çok daha pahalıya satılan ürünlerle kıyaslayınca kalitede öne geçiyorlar.

1

bim'i tercih ederim. ama a 101 marketininin şubeleri daha fazla. belkide bana öyle geliyor ama bim'in ürünlerini a101'in ürünlerinden daha kaliteli buluyorum. belkide a101'de öğrencilik zamanında yaşadığım son kullanma tarihi geçmiş ürünleri görmek de bu düşünceye itmiş olabilir.

1

ikisinden de alışveriş yapıyorum ama tercihim bim.