0

evet takip ederim ama genelde alamam bunun sebebi ürünün cuma günü (bim’in cuma günü aktüel ürün koyuyor ) sabahın köründe (mağaza personelinden önce ) gelip bekliyorlar. üniversite zamanlarımda 3 aylık tatil döneminde sezonluk girmiştim boş kalmamak düşüncesiyle çalışanları da zaten uygun fiyata gelen ürünleri kendilerine alıyorlar. ama kalsa sevdiklerimden kalan olursa alırım

0

yani sonuçta bizde kesemizi düşünmek zorundayız. yani ihtiyacım varsa bir telefon, televizyon filan gibi teknolojik aletlere, öncelikle aktüel ürünlere bakıyorum. eğer alabileceğim varsa alıyorum. niye 600 vermek varken 700 vereyim ki açıkçası. ya da işte fener, flash bellek, hafıza kartı fialn aldığım çok olmuştur. sürekli kullanıldığı için. birde köydeki ev için alıyorum mesela bir fener, tabak çanak aldığım zaman yani.

0

elinden geldikçe takip ediyorum alıyorum çok iyi oluyor ya

1

genelde takip ediyorum ve ekonomik durumum müsait ise mutlaka hepsinden alırım.

0

evet a101 gibi marketlerin aktüellerini takip ediyorum. genelde ben teknolojik seyler aliyorum yok usb kablosuydu yok powerbankti filan. kırtasiye ürünleri geldiği zaman kırtasiye ürünleri alırım. yani guzel urunler geliyor.

0

ben genel olarak katalogdan takip ederim ve indirime girdiği zaman benim de istediğim bir şeyse hemen alırım böyle yapınca çok iyi oluyor gerçekten indirimde olan ürünler den yararlanma fırsatım oluyor.

0

evet a101 ve bim'in aktüel ürünlerini takip ediyorum. bu aktüel ürünleri günü geldiği zaman gidip alıyorum. çünkü piyasa fiyatınnın da altında oldukları için nereden ne kadar kıssam o kadar iyi diyorum... aldığımız para belli çünkü. o paradan başka gelir kaynağımız yok malesef. onun için kontrollü gitmek lazım.

0

evet bence guzel fıyatlar ama ucuzda aslında sıteye selamlar olsun selamınaleykum

0

evet kalitesiyle alırım deilse almam zaten

0

bim a101 şok gibi mağazalar her cuma özenle takip ettiğim ve alışveriş yapmak amacıyla uygun gördüğüm kuruluşlardır.

0

ürünlerini sık sık takip etmem ama gazetede falan arada denk geliyorum güzel bir ürün varsa hemen almaya giderim. çünkü belli günleri var ve bu ürünler sürekli markette bulunmadığı için çabuk tükeniyorlar.

0

evet ben alırım her gün takip ederim ve hemen gider alırım hiç kaçırmamak gidip mağazasından almaktansa pahalıya böyle takip ediyor ucuza alıyorum.

0

takip ederim çünkü markalı ve kullanışlı ürünleri daha uygun fiyata alırım.yakınımda var bilgisiyar mazemesi ev aletleri ve benzerlerini daha uygun aldım.uygulamalar sayesinde daha kolay bilgi sahibi oluyorum.

1

a 101 ve bim marketlerine hiç girmediğimden onların insörtlerini de hiç takip etmem. şok markete girerim bizim köşe başında olduğundan. ben migros'cuyum adapazarı'nda iken. başka markete gitmem. ama şu an istanbul'dayım burada eve yakın özdilek avm'nin içinde kendi marketi var orayı çok seviyorum. özdilek market adapazarı'nda olsa o zaman ona giderdim..

0

a 101 bim ve şok marketleri asla tercih etmem her kesime her kişiye itap eden bir market değiller ilği alaka yopk gördüğüm gözlemlediğim kadarıyla ama migros dersen öyle değil ilgi alaka ve oşgörü mevcut her kesime itap eden bir marketler zinciri ben migrosu tercih ederim

0

aslında genel olarak takip ettiğim ürünler vardır ve bunlar da zaten genellikle her hafta olduğunu söylemek isterim. eğer o anda yeterince indirim yapıldıysa almayı her zaman tercih etmişimdir.

0

evet hepsini takip ederim.genelde güncel ürünleri ve işime yarayan ürünleri sabahtan alır gelirim.

0

urunlerini takip etmem yani indirime girmis girmemis pek bakan birisi degilim,ama markete girdigimde baktim indirimde alirim tabiki ama takip edip alisveris yapmam.