1

öğrencilerimi teog sınavına hazırlarken de söylediğim gibi çok çalışmak yerine az ve düzenli belli bir standart içinde çalışmak daha verimli ve akılda kalıcı oluyor. hatta ders aralarında kendinize yaklaşık yarım saat kadar ara vererek roman okumak dikkat dağınıklığının önüne geçerek devamında daha rahat bir çalışma ortamı hazırlar.

0

kesinlikle planli projeli olmak gerekiyor. eğer temelin var ise ek yardıma ihtiyac durmadan hedefi belirli bir insan her seyi yapabilir. düzenli calismak tekrar etmekde cok onemlidir. test cozmek ilerlemek icin daha cok onemlidir.

1

ben bir sene çalıştım ve ilk senede ilk on bine girdim (okul puanının bin geri atması olayı da dahil) sana tavsiyem konuyu öğren konuyu öğrendikten sonra hemen pekiştirmek için bir kaç test çöz konuyu oturttuğunu düşünüyorsan diğer konuyu öğren test çöz beş gün tekrarla cumartesi pazar karışık test çöz böyle konuları öğrenirken bir yandan da kaynak kitap al işlediğiniz her konudan birer test çöz günde hem bilgilerin taze kalır hem de öğrenirsin sınava 30 gün kala denemeleri arttırmakta fayda var normalde haftada bir yaptığın denemeleri günde bir yap. unutmayın sınav test olacak sizin test çözme yeteneğiniz ön planda olmalı bol bol test çözün(burası cidden önemli ) testi. aksatmayin

0

planlı programlı çalışıp bol deneme çözmek. farklı soru tiplerini görmeden sınava girmeyin

-1

konuları gerçekten bilmiyorsaniz test cozmeyin. konulara çalışın düzenli olarak.