1

benim çamaşır makinem ne banyo da ne de mutfakta.. banyonun giriş kapısının olduğu antrede.. geniş olduğundan orada duruyor.. banyo da olmasını zaten istemem.. rutubetten makinenin paslanması olasılığına karşı diye.. mutfakta genelde şimdiki yeni evlerde makineler. bir evimde istanbul'da orada mutfak salonda açık sistem.. banyo zaten fazla büyük değil ev 1+1 olduğu için.. bu evde çamaşır makinesi mutfak tezgahının altında duruyor. bu evde oğlum yaşıyor. üniversite de okuduğundan..

0

mutfakta bizim çamaşır makinesi de. biz de isterdik banyoya koymayı ama, banyoya klozet lavabo duşakabin ve ben anca sığıyoruz. mecburen mutfakta yani, yapıcak bir şey yok..

0

benim çamaşır makinem mutfakta yer alıyor. :)

0

arkadaş insanları çamaşır makinesine benzetmiş bizim çamaşır makinemiz mustafa'dır hangi iyi insan olarak belirlemek istiyorsan çamaşır makinesinin banyoda ve mutfakta dolmasını hangisinin daha iyi olduğunu sonradan belirtmem gerekir şimdi banyodaki çamaşır makinesi daha avantajlı duruyor ama prizin içeride olması buhar yoluyla elektrik çarpması kaçınılmazdır ama mutfakta olması buharlı bir şey olmadığından dolayı prize nem gelmeyince bir sıkıntı olmaz demek ki ideal olan mutfakta olması çamaşır makinesinin yanında kirli de koydun mu kirliliği işte kirlilik sepetinin koydun mu müthiş olur kirli elbiselerimizi uğra yatarız hanım da kalkıp çamaşır makinesinde yıkar hem mutfakta banyoya gitmesine gerek kalmaz demek ki en iyi idealim mutfak bizimki mutfakta olduğuna göre iyi insan mutfakta olandır

0

banyoda bizimki arasa bozuluyor helikopter calisiyomus gibi ses cikariyo arada

0

benim çamaşır makinem mutfakta duruyor.

1

bizim çamaşır makinesi banyoda

1

mükemmel bir soru :) bizimki mutfakta

1

banyoda ve mutfakta olması çok mantıksız geliyor bana.

1

benim çamaşır makinem banyoda. :)

2

camasir makinesi banyoda olanlardan

2

ikisi de değil banyo ile yatak odası arasında bir boşlukta ikametgah ediyor