1

hiç internetten biriyle tanışıp görüştünüz mü?

deneyimlerinizi anlatır mısınız?

17 cevap
1

internetten birisiyle tanışmışlığım oldu. yaklaşık olarak 3 aylık bir süre içinde hep internetten konuştuk. bulunduğumuz şehirler farklıydı. sırf onu görmek için önün yaşadığı şehre gittim bundan 5 yıl önce . ve şuan o internetten tanistigim kisiden allah bağışlasın bir kızım ve bir oğlum var.

0

bekarken olmuştur yani tam hatırlamıyorum konuşup görüşmüşumdur herhlde

1

evet görüştüm aylarca konuştuk daha sonra cidii bir ilişkiye başladık ve sevgili olduk...

1

internetten tanıştığım bir çok kız arkadaşım oldu ama 2 arkadaşımla görüşüyorum hala

1

evet görüştüm aylarca konuştuk yazıştık, görüşme talebinde bulundum kendisinden.kadıköy'e davet ettim buluşalım diye, tam bir hüsrana uğradım maalesef.hiç düşündüğüm gibi biri çıkmadı, vitesi düşürüp ilişkimizde daha ilerisini hayal etmedim.arkadaşlığımız devam etmişti,insani duyguları hoştu.ama göz beğenmeyince gönüle pek bir iş düşmüyor.bu olay bana bir ders oldu,o günden sonra da sanal dünyadan elimi ayağımı kestim.

1

internetten biriyle tanışıp görüştüm hem de dün görüştük. çocuk ile sosyal medyada konuşurken hiçbir şekilde sorun yaşamadım. tipi fena değildi beni en çok etkileyen tarağı düşünceleri olmuştu.
sonra bir hafta falan konuştuktan sonra buluşmaya karar verdik ben de onda hiç heyecan yoktu. beni mantık olarak sevdiğini söylese de bana karşı baya baya hoşlandığını fark ettim.
tabi ben de mantık olarak onu sevmiştim. konuşma falan çok iyi gidiyordu. sonra pazar günü buluşmaya karar verdik ve buluştuk. çocuk gözlerini benden alamıyordu ben de ise hiç tık yoktu. yani sarıldık elimi tuttu falan hiçbir şey hissetmedim. hiçbir şey hissetmediğim için de yüzüm birden asıldı ve çocuk bunu hemen fark etti bana canın bir şeye mi sıkkın dediğinde başta yok dedim ondan sonra tekrar sorduğunda her şeyi söylemek daha mantıklı olacak şekilde düşünüp ona karşı hiçbir şey hissedemediğimi söyledim.
sonra çok üzüldü. belli etmemeye çalıştı ama yüzünden adeta her şey okunuyor gibiydi hala gözlerimin içine sevgi dolu bakıyordu.
sahil kenarında bir yere oturduk ve ona karşı tamamen dürüst bir şekilde duygu ve düşüncelerimi aktardım. bana karşı hep iyiydi ve kibardı ve ben bu çocuğu hiç üzmek istemiyordum ama elimde olan bir şey yoktu. hiçbir hissedemedim gerçekten ve yol yakınken hiçbir hissedemediği bizden olmayacağını dile getirdim.
demek istediğim internetten tanışıp görüşülebilir.
sanal alemde tatlı tatlı konuştuğumuz zaman etkilendiğimizi bir an düşünebiliriz ama şu bir gerçek ki reelde o kişiyle tanışığ etkilenmek daha doğrusu olandır.
ben reelde de etkileneceğimi düşünmüştüm ama olmadı nasip değilmiş.
umut vermeden yolu ayırmak istedim hala arkadaş kalmak istediğini söyledi ama yine de buna izin veremezdim bana daha fazla bağlanacak ve acı çekecekti. bunu tabiki istemedim ve acı da olsa gerçekten benim iyi bir insan olduğumu söyleyip vedalaştı.
çünkü ona çok dürüst davrandığınmı düşünmüştü bu da onun çok hoşuna gitmişti

2

hayır. denemedim bile sonuçta yıllardır tanıdığımız insanlar bile yeri geldiğinde bize sırt çevirebiliyor bundan dolayı internet ortamında birisi ile tanışsam bile buluşmam.

1

hayır asla öyle bir durum yaşamadım çünkü ben zaten sosyal bir insanım gerek duymadım.

1

hayır görüşmedim bir arkadaşım görüştü ama güvenmediği için öylece kaldi

2

evet yüzde doksanı internette tanıştklarmla bulustm zaten

2

7 senelik bi arkadaşım vardı sürekli facebook'da, whatsapp da konusurduk. izmir'de yaşıyordu. ankara'ya pek sık gelmezdi. benim olmadığım zamanlara denk geliyodu gelirsede bir türlü nasip olmamıştı. zaman geçtikçe de biribimizden koptuk açıkçası sevgilim oldu bu sefer hiç görüşemedik.

1

bugüne kadar görüştüğüm çoğu kız arkadaşım sevgilim hep internetten tanıştığım insanlar oldu.

1

hayır hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. biraz güvensiz bir ortama olarak geliyor bana sanal alem. bu yüzden bu tarz olaylara pek sıcak bakamıyorum.

1

internet üzerinden herhangi biriyle bugüne kadar biriyle görüşüp tanışmadım. ayrıca da doğru bulmuyorum. çünkü tanıştığın insanlar beklediğin gibi çıkmaz.

1

evet.yüz yüze değil de böyle mesajlaşma manasinda konuşmuşluğum var.özellikle oyun oynarken beraber oynayacağım kişiler.

1

evet görüştüm hiç tavsiye etmiyorum arkadaşımın zoruyla bundan tam 7 yıl önce cahillik dönemim de yaptım saçma sapan biriydi keşke gitmeseydim dedim içimden zaten 5 dakika sürdü oturup kalkmam

1

internet üzerinden birçok kişiyle tanıştım ama en iyi gerçek te görmek çok daha iyi