0

burda seviyeli oldukdan sonra tabiki herkez tanişabilir asla kimseyi incitmeden bana 2 arkdas yazdı ozelden 2 degerli kardesim haricinde kimseyle tanısmadım sohbet etmedim hep işime baktim.

1

buradan dwgil de... baska bir sitede tanisip buraya toplu geldigimiz arkadaslar benim konustugum. onun haricinde yine burqdan tanisip konustugum oldu.. tanisip konustugum derken site hakkinda olsun, bazi sorulara yazdigimiz bir cevap uzerine konusmuslugum oldu ama o kadar detayli degildi konusmalar. :) oyle yani.. :)

1

yani burda kardeşim dediğim insanlar var 5-6 kişi öyle arada bir burdan bana yazarlar bende yazarım. yani iyi insanlar hepside kardeşim gibi göründüğüm kişiler birde onların arasından bir kişi sayesinde bu siteye üye oldum. allah razı olsun iyiki de beni çağırmış bu siteye kendisine teşekkür ediyorum. sadece burdan konuşuyoruz diğer türlü başka yerden konuşmuyoruz.

1

evet burda birkaç kişi mesaj falan atıyor ama gerçekte kimseyle konuşmadım arada sırada yazdığım sorulara cevap verenler oluyor o kadar.

2

hayır, burada tanışıp konuştuğum kimse olmadı. bundan evvelki bir siteden bazı kişileri tanımıştım. tanımıştım derken, sosyal medya üzerinden birbirimizin kim olduğunu öğrendik. reel olarak kimse ile iletişim olmadı, olmayacak da. burada da ancak özel mesaj yoluyla gerekirse yazıyoruz birbirimize.

1

uzun uzun mesajlastigim yok ama arada kadınlarla bakım sorunlarında falan fikir alışverişinde bulunduğum oldu iyide oluyor.