0

bence çok yanlış. insanlar sosyal medyadan tanıştığı bir kişiyle hiçbir şekilde ilişki kurmak çok yanlıştır. zaten insanlar sosyal medyadan tanıştıkları kişiler genellikle ya dolandırıcı ya da sizin çıkarlarınız da başka şeylerden gözettikleri için kira anlamda bu ilişkiler çok sağlam olmuyor.o yüzden sosyal medyada tanışıp bir ilişki kurmak gerçekten çok doğru bir şey değil.insanları anlamış değilim zaten neden karşı dışarıda bir kişiyle tanışma yollarda gidip de sosyal medyadan bir ilişki kuruyorlar. zaten karşısına insanlar çıkar yani dışarıda neden böyle bir sosyal medyadan ilişki kurma ihtiyaç duruyorlar gerçekten anlamış değilim. bu ilişkiler genellikle zaten sonu çok kötü gidiyor. genellikle bu ilişkilerdeki insanlar daha çok başka amaçlarla insanlarla iletişimi girdikleri için o yüzden pek sağlam olmuyoruz sonu zaten kötü gidiyor.o yüzden sosyal medyadan bir ilişki kurmak, sevgili olmak veya evlenmek hiçbir şekilde doğru değil.

0

insan her yerde tanışır bunun sosyal medyası mı kaldı artık zamanında görücü usulü dedin bir şey varken sosyal medyada tanışmak çok da kötü değil

0

ben bu ilişkilerin saglıklı oldugunu düşünmüyorum. sosyal medyadan tanıdığınız kişi kendini oldugu gibi diğil istediği gibi tanıtır. yalanlarla istediği kişi oldugunu idda eder. bizde ister istemez inanırız. sosyal medyada art niyetli insan sayısı oldukca fazla. reel hayatta bile bir insana güven sorunun yasanırken sanal ortamlardan tanınan insanlara güvenmek pek doğru bir karar diğildir. ülkemizde daha önce bu olayın yanlış oldugunu gösteren bir çok olay yaşanmıstır. mesela sosyal medyadan tanışıp sevgili olduktan sonra buluşan kıza tecavüz edip öldüren caniler görmüştür bu ülke. bir diger örneği sosyal medyadan tanıdıgı insan tarafından dolandırılan bir çok insan vardır. bunlar göz önğnde bulunursa çok yanlış oldugunu anlaya biliriz.

0

ben tavsiye etmiyorum açıkçası. uzaktaki birine güvenmek çok zor.

0

bana pek samimi gelmiyor.ama bu şekilde tanışıp evlenen onlarca insan var.onlarıda göz ardı etmemek gerek. bence cesaret işi.insan gözünün gördüğüne zor güvenirken sosyal medyadan iliski kurmam büyük bir başarı.bu tarz insanları gönülden tebrik ediyorum. ilişkilerine karşı sonsuz bir saygım var.

0

çok katı değilim bu konuda. nasiptir sonuçta bu şekilde tanışıp evlenen bir kaç çift tanıyorum gayet mutlular. kaderin nereden geleceği belli olmaz..

0

neden olmasın kısmet bu her yerden gelebilir.

1

olabilecek bir durum asla olmaz denmemeli iyi insanın nereden karşımıza çıkacağı belli olmaz ancak internetten tanıştığımız birine güvenemeden önce iyice tanımaya çalışmalı tanımadan yüz yüze görüşmemeli, ilk görüşmeler de katiyen başbaşa kalınacak ortamlara girilmemeli kalabalık yerlerde görüşmeli ve çok temkinli olmak gerekir. internette bir çok sahte hesap ve kişilik bulunur başkalarının fotoğrafı ile hesap açan bir çok insan var o yüzden balsangıç aşamasında çok dikkatli olmalı bu evreleri aştıktan sonra ise ilişki zaten normal rayına oturur diğer ilişkilerden bir farkı kalmaz. ancak bana göre internetten başlayan ilişkilerin şöyle bir problemi vardır acaba benimle tanıştığı gibi başkaları ile de tanışmaya çalışır mı başkasına da yazar mı bu şüphe hiç hoş değildir ve arada illaki sorunlara neden olacaktır.

0

tam da öyle oldu tabi tanıdığım ve gördüğüm biriydi üstelik takip ettiğim biriydi gizliden gizliden tam 3 ay bekledim sanırım uzaktan uzaktan onunda öyle olmuş ve 3 ay sonunda dayanamayıp takip etmiş 3 yıldır ilişkimiz sürüyor ben bu konu da katı kötü düşünmüyorum açıkçası.

0

ilk başlarda fazla güven olmaz ama görüşüp oturup konuşuldu mu yavaş yavaş sevgiye dönüşüyor.

0

kaderin nereden geleceği belli olmaz yani belkim ordan gelmiştir tanisirim iyiysede evlenirim yani ama ben zaten evliyim :) gerek kalmadı