0

bence daha büyük bir kitle haline gelecek.insanlarım bilgilenmesine hemde para kazanmasına olanak sağlayan bir uygulama sonuçta.

0

devam etmesini isterim umarım devam eder gittikçe de büyür umarım

0

bencede devam etmeli hem soru soruyoruz bilgi alıyoruz hemde bildiğimiz soruları cevaplayarak karşımızdaki insana bildiğimiz bilgileri aktarıyoruz kısacası çok bilgi alışverişinde bulunuyoruz hem bilgilerimiz güncelleniyor hemde buna karşılık olarak kazanç sağlıyoruz bence site kararlılığını aynen böyle devam ettirmelidir diye düşünüyorum ben.

0

devam ettirmeli bence neden dıye sorarsanız çünkü hem bilgi ögrenıyoruz cevaplayarak hemde para kazanıyoruz az ama kazanclar olsun ılerde belkı daha yukselır kazanclar dıye dusunuyorum bence diğer sıtelerden cok farklı hemde dıger sıtelerden ılerde başladıı site reklam alırsa dahada uzun sürede surdurecegıne inanıyorum fazla kıtlesı vardır dıye dusunuyorum kıtle sayısıda her gun git gide artar dıye dusunuyorum güvenli site kullanıcılarına dürüst olursa ve doğru olursa bu site daha çok uzun sürer

0

bence de devam edecektirler, güvenli bir site erişimine sahipler.

1

sektöre çok hızlı ve başarılı bir giriş yaptı. rakiplerine ödeme konusunda fark attı diye düşünüyorum. gelişerek varlığını devam ettirecek ve zamanla kalitesini artırarak bu konuda başarılı bir kaynak olacak bence.

1

bence devam ettirir.simdiden fazla ve güçlü bir kitleye ulaşmış durumda bu sayıda gün geçtikçe artacaktır.

0

yazar sayısı istenilen seviyeye ulaşırsa site yakında reklam almaya başlayacak ve o zaman varlığı uzun yıllar sürecek gibi duruyor.

1

bence devam ettirmeli , çok güzel bir uygulama olmuş , ama şuan bir sürü böyle uygulamalar çıkmaya başladı