0

suan günümüzde öğrencilerin çalışanlar içinde en ekonomik olan besin değerlerinin başında gelir.o yüzden hani her yerde yenmez ama guzel yapan yerleri daha çok tercih ediyorum bende herkez gibi.lezletlide oluyor.

0

tavuk döner ona bir yemek diyip geçiştirmek normal bir yemek muamelesi göstermek ayıp olur. tavuk döner öyle bir şeydir ki her ısırıkta insana anlam yükler. karnın aç cebinde 10 lira kaldı ne yiyeceksin? tabiki çok güzel bir tavuk döner. işten çıktın yada okuldan çok açsın ama ne yiyeceksin tavuk döner. kız arkadaşınla tartıştın canın sıkıldı. çok yalnızsın ama açlığın aklına geldi ne yapacaksın. güzel bir mekanda güzel bir tavuk döner yiyeceksin. tavuk dönerin bir adabı vardır ama. servis yada pilav yanında yemek bana göre onu katletmektir. tavuk döneri klasik biraz papates kızartmalı soslu ve ketçapsız yiyeceksin. içinde kara lahana kesinlikle olmayacak. sıcak servis isteyeceksin. yanında kola ya da güzel bir açık ayran içeçeceksin.tavuk döner bir kardeşlik hikayesinin başlangıcıdır bence. tavuk döner yediğin adamdan zarar gelmez. tavuk döner yiyorsan biriyle belli bir samimiyeti aşmışsındır. tavuk döner sadece bir yemek diyip geçiştirme ile yapılmaz.çok ayıptır. o sosun ağızda dağılması muhteşem uyumu. allahım saat gecenin biri canım nasıl çekti var ya. off keşke tavuk döner olarak dünyaya gelsem.

0

tavuk döner güzel bir yemektir ama bazı dönerciler bunu çok haram ediyor ona da sabahları bir dönercinin yanından geçtim de bir daha döner yemeyeceğim diyorum çünkü tavuğun en kötü yerlerini bile o dönerin içine katıyor bence öyle olmaması lazım en azından işe yarar taraflarını veya bir insan...

0

öğrenci yemeği :) öğrencilik zamanımda ne kadar tükettiysem artık kokusuna bile dayanamıyorum. nimete laf söylenmez ama o kadar çok yedim ki zamanında şimdi midem bulanıyor. yiyemiyorum.