0

doğru insanı bulursan aşk gerçekten çok güzel ama doğru insanı bulamazsan senin için çekilmez bir hal alır o aşk birde tek taraflı sadece sen seviyorsan o ilişkide bu daha kötü ama sevilmekte sevmekte çok güzel onun varlığıyla güne başlamak varlığını hissetmek kisacasi aşk çok güzel yasaya bilirsen eğer.

0

sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz mevlana'nın bu sözüne göre sevmek aşık olmak en güzel duygu aşktan hiçbir zaman bakılmaz acı da çeksen kader edebi olsan aşk çok güzel bir duygudur aşık olmaktan hiçbir zaman korkmayın üzülürüm terke dilerim kalbim kırılır diye düşünmeyin o duygu bütün bu üzüntülerin üzerindedir aşık olmayan bunu bilemez sevmek aşık olmak güzel bir duygu acı çekmeden de aşkın tadına varılmaz bir şeyi çok basit elde ettiğin zaman onun bir kıymeti olmaz aşık olan insan sevdiğine kavuşmak için çok çabalamalı çok fedakarlık etmelidir bir anda kavuşulan sevgiler aşka dönüş sd bir dönem sonra vazgeçilir ama zor elde edilen mücadele ile elde edilen aşklar kolay kolay yıkılmaz

0

aşk her şeye rağmen güzel mi? sorusuna cevap verebilmem için öncelikle aşık olmam lazım:)aşk karşılıklı olursa çok güzel. ama tek taraflı olursa büyük yıkım insan için. acı, elem, gözyaşı...şöyle 18 yaşında olup aşkı yaşamak isterdim.

0

aşkı bilmeyen aşık okumaktan korkmaz zaten aşık oldun mu birdaha aşık olamazsın aşk bir kere yaşanır ya doğru kişi de yada yanlış genelikle yanlış kişi de yitirilir aşk.

0

eğer karşılıklı ise güzeldir. fakat değilse biraz sıkıntılıdır. çünkü üzülebilirsiniz, ağlayabilirsiniz. bende aşık olmaktan korkuyorum. çünkü eğer bir gün aşık olduğum kız beni terkederse çok üzülürüm, dağılırım ve kolay kolay toparlanamam.

0

tabikide bi ayağın boşa duşşede olsun herşeye rahmen guvenıyorum korkarak

0

bence hiç korkma.aşk kadar güzel bi duygu yok.insan insan olduğunu anlıyo,hayatında tek olmadığını anlıyo,hayatında güzel şeylerin var olduğuna inanıyo,aşkla insan çoğu şeyi yapiyo,öğreniyo ve görüyor.

0

ilk aşk en büyük hayat tecrübesidir o yüzden acıdır ama ondan ders aldıysan hala şansın var demektir ve yaşarsan yaşadığın aştan da keyif alırsın

0

aşık olmaktan korkuyorum. çünkü aşık olduğunda direk bağlanıyorsun ve o hayatın bir parçası oluyor onlar kalkıyorsun, onla plan yapıyorsun, onla yatıyorsun bir nebi onsuz yapamıyorsun karşındaki insan senin gibi sevmez ise bir süre sonra koyup gidiyor ve sen kalıyorsun bağlandığın şey yok olur artık bir boşluğa düşüyorsun ondan aşık olmaktan korkuyorum.

0

aşk her sıkıntıya üzüntüye kırgınlığa gòz yaşına rağmen güzel. sevdiğiniz zaman gözünüz hiç bir şeyi görmez.