0

sizde de bazen kazançlarda düşme oluyor mu? mesela bakıyorum 68 kuruş soru cevapliyorum 64 kuruş olmuş.

ayrıca ℅5 lik soru cevapliyorum ℅10 etki etmesi lazım ama 1 kuruş veriyor. anlayan beri gelsin :)

22 cevap
0

hiç dıkkat etmemıstım ama dıkkat ederım bende bundan sonra guzel bı merak konusu

0

şuana kadar hiç böyle bir şeye denk gelmedim.

0

cevap yazdigin soru kaldirilmis olabilif. ya da cevapların kaldirilmis olabilir... kazanctaki dususler ondan dolayi olabiliyor

0

ben kazancıma gün sonu bakıyorum ve ne kadar olduysa allah bereket versin diyorum ve ilaç gibi geliyor her saat bakarsan güzel gelir elde edemessin diye düşünüyorum ben

0

dsme olmuyor ama yukselmede olmuyor ki 1 kurus artıyor hep cok zor.

0

evet bazen oluyor ama ben ne kopyala yapıstır yaparim nede farklı bir şey benim referansimla üye olan kişiler kopyala yapıştır yaptığı için benden düşüyor sorumani ekibi bu kazancı bende kopyala yapıştır yapan üyeyi uyarıyorum yapmamısı için böyleleikle bir daha yapmıyor bendende kesinti olmuyor.

0

yeniyim ve bu konu hakkinda hiç bir fikrim olmadiğini yazmak istedim

0

geçmişteki yorumlarin veya sorularinin incelenip düzeltilmesi sonucu olmustur. her ne kadar kopya yaomasanda yazilarinin bir kismi kopya olarka algılanabilir. bu gayet normaldir.

1

@okuyankurd valla şaştım kaldım. belki de öyle birşeyden dolayı kazanç düştü. çok dikkatli davranıyorum o konuda da. hatta mesela sorunun tek cevabı var ve defalarca benzer şekilde yazılmış ise cevap dahi yazmiyorum aynı olmasın diye.

0

ya kanka sorumani ekibi benim kendilerinin verdigim su boregi sorularına yazdigim cevabi kaldırmıştır. kopya icerik diyerek. benim bildigim kqdariyla su boreginin tek tarifi var ve yazacagim cumlelrtaz cokk benziyor mesela.

0

@papatyam34 hiçbir sorum ya da cevabım kopya içerik değildir. bilmediğim sorular hakkında araştırma yapıp kendi cumlelerim ile ifade ediyorum. birebir aynısını yapıyorum. bilip bilmeden saçma kelimesini kullanmaniz saçma asil. ben kendimden eminim. kopya içerik yazmiyorum buraya. ilk defa başıma geldi ve merak edip yazdım.

0

sorumani zaten daha önce çoğu insanı bu şekilde uyarmıştır .böyle yapman çok saçma kendi fikrini yaz bence her zaman ve sorunun cevabı neyse onunla ,soruyla ilgili cevap vermen gerekiyor. tutupta o soruya saçma sapan bir şey yazarsan ,alakasız cevaplar verirsentabii ki de kazancın düşer. bir yazarın yazmış olduğu yazının hemen hemen aynısını yazman da kazancını düşürebilir.herkes kendi çabalarıyla alsın kazancını arkadaşlar kopya içeriğe başvurmayın lütfen tabiki sorumani inceliyor,bakıyor burda kimsenin hakkı yenmiyor.

0

sorumani açıklama yapmış ben nediyim :) aynı cevaplarda olmasın ondanda silinir söylemiş zaten sorumani :)

1

israrla kopya içerik yazmadığımı belirtmek isterim :)

1

@gul yetistiren

bakiyenizin düşmesi son yazdığınız cevap ya da sorular ile alakalı değildir. tüm yazarlar rutin incelemeye girer.

daha önce yazmış olduğunuz bir içerikte bu durum oluşmuş ise bir önceki mesajdaki işlemler uygulanır.

0

belki cevabınızı eksi vermişlerdir. buda düşürüyor olabilir.

0

sorumani kopya cevap vermedim ki. üstelik bilgi sorusu bile değildi. yani mesela bazı soruların cevabını bilmiyor isem araştırıp onu özgün cümleler ile yazıyorum. kesinlikle kopya içerik kullanmıyorum yani. ancak demin olan şey böyle bir durum değildi. soruyu gördüm kendimce cevap yazdım herhangi bir yere bakmadan etmeden yani.

1

daha yeniyim ama bilmiyorum inşallah olmaz öle birsey

1

eğer kopya içerik üretiyor iseniz ya da eskiden sorulmuş ancak tekrar sorulan bir soruya cevap veriyor iseniz cevabınız silinebilir bu doğal bir durumdur ayrıca yazdığınız cevaplar kısa olduğu için bir kuruş kazanıyor olabilirsiniz . detaylı bir cevap yazmak kabaca cevap yazmaktan daha sağlıklıdır

1

kopya, başka yazarlarının cevaplarını birebir ya da ufak değişiklikler yaparak göndermek, aynı soruyu tekrar sormak sonucunda yazarın kazançları önce bu durumlarda elde ettiği miktarda silinir.

ardından yazar uyarılır ve devam etmesi durumunda hesabına erişim yasağı getirilir.

sorumani